Închide meniul
VIDEO

Angel Di Maria, un nou gol pentru Benfica! Starul argentinian dă recital în Liga Portugal

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2023, 23:28

Reclamă
Angel Di Maria, un nou gol pentru Benfica! Starul argentinian dă recital în Liga Portugal

Angel Di Maria, un nou gol pentru Benfica

Bucuria lui Di Maria de după gol / Profimediaimages

Angel Di Maria a marcat un nou gol pentru Benfica. Atacantul în vârstă de 35 de ani, transferat în această vară de campioana Portugaliei, este într-o formă de zile mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit după 13 ani în tricoul „vulturilor”, Di Maria s-a dovedit deja a fi providenţial. Starul argentinian a avut nevoie de 19 minute pentru a marca în confruntrea Gil Vicente – Benfica, din etapa a 3-a, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Angel Di Maria, un nou gol pentru Benfica

Joao Mario a scos un penalty, după ce a fost faultat de Marlon. Arbitrul a aşteptat confirmarea din cabina VAR şi a arătat apoi punctul cu var. Angel Di Maria şi-a asumat răspunderea şi a marcat cu uşurinţă. A executat cu „sânge rece”.

Sud-americanul putea chiar să îşi treacă în cont şi o pasă decisivă, la jumătatea primei reprize. A centrat perfect pentru Cabral, din lovitură liberă, dar portarul gazdelor a avut o intervenţie miraculoasă.

Pentru Di Maria a fost al doilea gol din acest sezon. Reuşise să îşi treacă numele pe tabelă şi în derby-ul cu Boavista, din prima etapă. A înscris în minutul 22, dar nu s-a putut bucura la finalul partidei. Benfica a pierdut cu 2-3. A primit goluri în minutele 90 şi 90+13!

Reclamă

La ce a renunţat Angel Di Maria pentru a reveni la Benfica

Atacantul din Argentina a revenit la Benfica în această perioadă de mercato, după ce s-a despărțit de italienii de la Juventus. Di Maria a făcut dezvăluiri despre oficialii lui Juventus. Campionul mondial a menționat motivul pentru care a plecat de la „Bătrâna Doamnă”. Acesta s-a arătat nemulțumit de relația pe care a avut-o cu antrenorul, dar și cu oficialii clubului. Totuși, argentinianul a ținut să menționeze și situația grea în care se afla echipa, în sezonul pe care l-a petrecut în lotul formației din Serie A.

De asemenea, Di Maria a dezvăluit că a ales să revină la Benfica cu inima. Acesta a menționat că a avut oferte astronomice din partea unor cluburi din Arabia Saudită, dar că a ales să revină la campioana din Liga Portugal.

A fost un an dificil pentru club (n.r. în sezonul trecut, pentru Juventus). Nu am înțeles niciodată ce s-a întâmplat în acel sezon. Am încercat să înțeleg și să îmi fac treaba, atunci când am avut ocazia să joc, dar nu am jucat prea mult, iar acest lucru m-a afectat.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut mai multe întâlniri cu oficialii lui Juve, am discutat și cu antrenorul. Totuși, uneori realizezi cât de puțin înseamnă cuvintele.

Am avut multe oferte din Arabia Saudită. Erau oferte uluitoare. Totuși, am ales cu inima și am revenit la Benfica”, a spus Angel Di Maria pentru DSports Radio, citat de football-italia.net.

În cariera sa, Angel Di Maria a jucat pentru: Rosario Central, Benfica, Real Madrid, Manchester United, PSG și Juventus. În prezent este cotat la 8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014, atunci când valora suma de 50 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și