Închide meniul
VIDEO

FC Porto – Chaves 1-0 și Benfica – Famalicao 3-0 au fost în AntenaPLAY. Seară spectaculoasă în Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 23:59

Reclamă
FC Porto – Chaves 1-0 și Benfica – Famalicao 3-0 au fost în AntenaPLAY. Seară spectaculoasă în Liga Portugal

FC Porto - Chaves 1-0 și Benfica - Famalicao 3-0 au fost în AntenaPLAY

FC Porto / Profimedia

FC Porto – Chaves 1-0 și Benfica – Famalicao 3-0 au fost în AntenaPLAY. Duelurile au contat pentru etapa cu numărul 15 a sezonului din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După rezultatele înregistrate în această seară, Benfica este, cel puțin pentru moment, liderul din campionatul lusitan, cu 36 de puncte. Pe poziția a 2-a se află Sporting Lisabona, cu 34 de puncte, dar care are un meci în minus față de campioana en-titre. Pe 3 este FC Porto, tot cu 34 de puncte, echipă care și-a câștigat partida cu Chaves, din această etapă.

FC Porto – Chaves 1-0 și Benfica – Famalicao 3-0 au fost în AntenaPLAY

Final de meci! FC Porto – Chaves 1-0!

Min. 58: FC Porto – Chaves 1-0! Joao Mario a deschis scorul!

Min. 46: A început a doua repriză.

Reclamă

Pauză!

Min. 1: A început FC Porto – Chaves!

Final de meci! Benfica – Famalicao 3-0!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 89: Benfica – Famalicao 3-0! Musa și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Min. 85: Benfica – Famalicao 2-0! Rafa Silva a majorat diferența gazdelor.

Min. 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 31: Benfica – Famalicao 1-0! Cabral a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Benfica și Famalicao:

Reclamă

Benfica: Turbin – Morato, Silva, Araujo, Fredrik – Kokcu, Neves – Mario, Silva, Gouveia – Cabral.

Rezerve: Soares, Marques, Jurasek, Chiquinho, Luis, Felix, Sousa, Guedes, Musa

Famalicao: Junior – Nathan, Mihaj, da Silva, Francisco – Topic, Youssouf – Fonseca, Sa, Chuquinho, Cadiz.

Rezerve: Zlobin, Aguirregabiria, De Haas, Limatta, Assuncao, Lacoux, Felipe, Dobre, Rodrigues

Benfica are şansa de a trece pe primul loc în Liga Portugal. Echipa lui Roger Schmidt primeşte vizita celor de la Famalicao în ultimul meci al anului. Cu o victorie, Benfica va ajunge la 36 de puncte şi va ocupa prima poziţie cel puţin până mâine, atunci când va juca Sporting.

Etapa trecută, Benfica a câştigat la limită derby-ul cu scandal de pe terenul lui Braga, scor 1-0. De partea cealaltă, Famalicao a remizat pe teren propriu cu Estoril, scor 1-1. Famalicao caută să încheie seria de patru meciuri la rând fără victorie în Liga Portugal (trei remize şi o înfrângere).

Cele două formaţii s-au întâlnit în urmă cu o lună în Cupa Portugaliei. Benfica s-a impus atunci cu 2-0.

De la ora 22:45 intră în acţiune FC Porto. Echipa lui Sergio Conceicao primeşte vizita celor de la Chaves, ultima clasată din Liga Portugal. Porto nu a mai jucat în campionat de pe 18 decembrie, de la derby-ul pierdut pe terenul lui Sporting, scor 0-2. În ultimul meci disputat însă, Porto s-a impus în Cupa Ligii Portugaliei cu Leixoes, într-un meci fără miză.

De partea cealaltă, Chaves vine după două înfrângeri la rând, în deplasare cu Estoril (0-4) şi pe teren propriu cu Casa Pia (1-3).

Porto se află pe locul 3 după primele 14 etape, cu 31 de puncte, în timp ce „lanterna roşie” Chaves are 10 puncte, dar este la doar două puncte de primul loc care asigură menţinerea în Liga Portugal.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și