Închide meniul
VIDEO

Guimaraes – Porto 1-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Rezultatele zilei: Vizela – Famalicao 0-0 şi Portimonense – Chaves 2-1

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 0:33

Reclamă
Guimaraes – Porto 1-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Rezultatele zilei: Vizela – Famalicao 0-0 şi Portimonense – Chaves 2-1

Guimaraes - Porto 1-2

Căpitanul lui FC Porto, Pepe, într-un meci / Profimedia Images

Guimaraes – Porto 1-2 a fost meciul serii din AntenaPLAY! Înaintea acestei partide am putut urmări Vizela – Famalicao 0-0 şi Portimonense – Chaves 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul lusitan oferă noi seri de spectacol și în etapa care a debutat vineri, odată cu meciul dintre Estoril și Casa Pia! Mâine va putea fi urmărit derby-ul Sporting – Benfica, de la 22:30.

Guimaraes – Porto 1-2 LIVE VIDEO

Min 90+6: Guimaraes – Porto 1-2! Final de meci

Min 59: Guimaraes – Porto 1-2! Conceicao a înscris cu un șut superb!

Pauză !

Reclamă
Reclamă 4

Min. 39: Guimaraes – Porto 1-1!  Zaidu a restabilit eglaitatea, după ce a primit o centrare excelentă în interiorul careului!

Min. 17: Guimaraes – Porto 1-0! Andre Silva a marcat după ce ratase anterior penalty-ul!

Min. 15: Penalty pentru Guimaraes după un henţ în careu!

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Vizela – Famalicao 0-0 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+6: Fluier final! Vizela – Famalicao se termină 0-0

Min. 90+5: Ocazie uriaşă! Puteam asista la un gol superb, după o finalizare cu călcâiul din careu

Min. 1: A început partida!

Portimonense – Chaves 2-1 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+5: Fluier final! Portimonense – Chaves s-a încheiat 2-1 

Min. 87: Portimonense – Chaves 2-1! Benny a marcat un gol superb, cu un şut imparabil de la marginea careului

Min. 39: Portimonense – Chaves 2-0! Carillo a majorat avantajul gazdelor

Min. 14: Portimonense – Chaves 1-0! Varela a deschis scorul pentru gazde

Min. 1: Meciul a început!

Echipele de start:

Portimonense: Vinicius Silvestre – Filipe Rivas, Alemao, Pedrao – Carlinhos, Mauricio, Dener, Igor Formiga – Varela, Jasper – Ronie Carrillo

Chaves: Hugo Souza – Correia, Rodrigues, Langa, Cruz – Phete, Nwakali, Ribeiro – Lameiras, Hernandez, Sanca

Update: Estoril – Casa Pia 4-0. Victorie categorică obţinută de Estoril în primul meci al etapei. Toate golurile sunt AICI.

Partida de duminică se anunță una deosebit de importantă pentru cele două formații, care ocupă acum primele 2 poziții din Liga Portugal! Înainte de „Derby de Lisboa”, Sporting se află pe primul loc, cu 28 de puncte, în timă ce campioana sezonului trecut, Benfica, este pe locul al 2-lea, cu 25 de puncte.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna mai a acestui an. Atunci, partida s-a jucat pe Stadionul „Jose Alvalade”, casa celor de la Sporting, și s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Ultima victorie a celor de la Benfica, în „Derby de Lisboa”, a avut loc în luna aprilie a anului 2022. Atunci, gazdele de duminică s-au impus cu scorul de 2-0. De cealaltă parte, Sporting a câștigat ultimul duel cu Benfica în ianuarie 2022. Atunci, „alb-verzii” s-au impus cu scorul de 2-1.

În cazul în care cei de la Benfica vor câștiga partida de duminică vor urca pe primul loc în Liga Portugal, având în vedere că principalul criteriu de departajare în clasament este reprezentat de rezultatele directe. De cealaltă parte, în cazul unei victorii sau a unui rezultat de egalitate, cei de la Sporting își vor păstra poziția de lider în campionatul lusitan.

Programul complet al etapei a 11-a din Liga Portugal! Meciurile care se văd în AntenaPLAY:

Rezultatele etapei a 10-a din Liga Portugal:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:43

OFICIAL | Fotbalistul lui Mihai Rotaru dorit de Gigi Becali a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:42

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e ACUM pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Norris, liderul cursei

17:04

FotoAl-Gharafa a anunţat oficial transferul lui Florinel Coman! Mesajul clubului din Qatar şi primele imagini cu jucătorul la Doha

16:24

Marc Cucurella, replică tăioasă după cea mai controversată fază din Spania – Germania: „Şi noi ne putem plânge”

16:16

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

15:25

VideoMima Ito – Honoka Hashimoto 4-2. Mima Ito a câştigat finala WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și