Închide meniul
VIDEO

Benfica – Sporting 2-1. Nebunie totală în AntenaPLAY. Benfica a întors scorul cu goluri marcate în 90+4 şi 90+8!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:55

Benfica – Sporting 2-1. Nebunie totală în AntenaPLAY. Benfica a întors scorul cu goluri marcate în 90+4 şi 90+8!

Benfica - Sporting 2-1. Nebunie totală în AntenaPLAY

Benfica, victorie incredibilă cu Sporting / Profimediaimages

Benfica – Sporting, scor 2-1, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica a obţinut o victorie fabuloasă în Derby de Lisboa. A fost condusă până în prelungiri, dar a întors scorul într-un mod fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sporting a fost învinsă incredibil în duelul primelor clasate din Liga Portugal. Gyokeres reuşise să deschidă scorul pentru oaspeţi, în ultimul minut al primei reprize. Inacio a fost eliminat în minutul 51 şi le-a permis gazdelor să înceapă asaltul. Joao Neves a restabilit egalitatea în al 4-lea minut de prelungiri.

A urmat o nebunie totală pe Da Luz. Tengstedt a înscris în minutul 90+4 şi a declanşat petrecerea în tribune. Golul a fost iniţial anulat, dar a fost validat după consultarea sistemului VAR.

Sporting rămâne singura echipă neînvinsă după 11 etape, dar a pierdut primul loc. Benfica a egalat-o la puncte şi este noul lider din Liga Portugal, graţie golaverajului. FC Porto ocupă ultima poziţie a podiumului. Are 25 de puncte, cu 3 mai puţin decât Benfica şi Sporting.

LIVE VIDEO Benfica – Sporting 2-1

Min 90+10: Final de meci. Benfica a învins-o într-un mod fabulos pe Sporting!

Reclamă

Min 90+8: Benfica – Sporting 2-1! GOOOLLL. Uluitor! Benfica a reuşit să întoarcă scorul în prelungiri. Tengstedt a înscris din apropiere şi este eroul gazdelor.

Min 90+4: Benfica – Sporting 1-1! Joao Neves a restabilit egalitatea in extremis, după un corner executat de Morato. Portarul nu a avut nicio şansă.

Min 51: Cartonaș roșu încasat de Inacio, de la Sporting! A primit al doilea galben după o intervenție dură asupra unui adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Min 46: A început a doua repriză!

Pauză!

Min. 45: Benfica – Sporting 0-1! După o cursă senzațională a lui Edwards, Gyokeres a primit o pasă excepțională în interiorul careului. Suedezul a trimis mingea puternic, la colțul scurt, iar Turbin nu a reușit să respingă balonul.

Min. 30: Ocazie mare Sporting! Inacio a reluat cu capul, dar Trubin a respins.

Min. 25: Ocazie uriaşă pentru Benfica! Joao Mario a preferat să centreze din poziţie favorabilă, dar Florentino nu reuşeşte să împingă mingea în poartă.

Min. 1: A început derby-ul etapei în Portugalia.

Benfica – Sporting LIVE VIDEO, ora 22:30!

Update: Echipele de start pentru duelul dintre Benfica și Sporting:

Reclamă

Benfica: Turbin – Morato, Otamendi, Silva – Aursnes, Joao Mario, Florentino Luis, Joao Neves – Rafa Silva, Di Maria

Rezerve: Samuel Soares, Araujo, Joao Victor, David Jurasek, Chiquinho, Gouveia, Arthur Cabral, Tengstedt, Guedes

Sporting: Adan – Diomande, Coates, Inacio – Esgaio, Hjulmand, Morita, Reis – Edwards, Pedro Goncalves – Gyokeres

Rezerve: Franco Israel, Neto, St. Juste, Essugo, Santos, Braganca, Paulinho, Trincao, Moreira

Rivalitatea dintre Benfica şi Sporting există încă din 1907, atunci când a avut loc şi prima confruntare dintre cele două echipe. Se spune că Sporting „a furat” opt jucători de la Benfica, oferind condiţii mult mai bune de antrenament şi duşuri fierbinţi după meciuri. Meciul de pe 1 decembrie 1907 a fost câştigat cu 2-1 de Sporting, pe o ploaie torenţială. La pauză, Sporting şi-a permis să le ofere jucătorilor tricouri noi, pentru a le schimba pe cele murdare, folosite în Prima repriză.

Revenind la prezent, Sporting se află pe primul loc în Liga Portugal, fiind fără înfrângere în primele 10 etape. Singurul rezultat de egalitate din acest sezon a fost înregistrat pe terenul celor de la Braga, scor 1-1, în etapa a patra.

De partea cealaltă, Benfica ocupă locul al doilea în Liga Portugal, cu 25 de puncte. Singura înfrângere a venit în prima etapă, pe terenul celor de la Boavista, scor 2-3, în timp ce în urmă cu două etape a remizat pe teren propriu cu Casa Pia, scor 1-1.

LIVE VIDEO Arouca – Braga 0-1

Min 90: Final de meci! Arouca – Braga 0-1!

Pauză!

Min. 36: Arouca – Braga 0-1! Djalo a deschis scorul cu un ;ut cu latul din 8 metri!

Min. 1: A început partida!

VIDEO Boavista – Farense  1-3

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Farense a produs supriza şi s-a impus în deplasarea de la Boavista, după un final de meci dramatic.

Min. 90+6: Boavista – Farense 1-3! Barbosa a reuşit un gol fabulos, cu un şut fenomenal de la 20 de metri!

Min. 90+2: Boavista – Farense 1-2! Isidoro a dat lovitura cu un şut plasat pe jos, de la marginea careului.

Min. 87: Boavista – Farense 1-1! Bozenik a marcat cu un şut imparabil din interiorul careului.

Min. 29:  Boavista – Farense 0-1! Balde a profitat de o gafă uriaşă în apărarea celor de la Boavista şi a deschis scorul.

Min. 1: A început primul meci al zilei în Liga Portugal.

Roger Schmidt: „Meciurile directe sunt cruciale”

Ambele echipe vin după meciuri europene la mijlocul săptămânii. Dacă Benfica a pierdut meciul din UEFA Champions League cu Real Sociedad, scor 1-3, Sporting s-a impus în Europa League cu Rakow, scor 2-1, într-un meci în care Bogdan Racoviţan a fost eliminat încă din minutul 12, după o fază controversată.

„Trebuie să facem un meci foarte bun. În primul rând suntem fericiţi că jucăm din nou acasă după ceva timp, am avut trei meciuri în deplasare. E bine că o facem şi după o înfrângere, suntem dezamăgiţi. Partea bună în fotbal este că mereu vine un nou meci, mai ales când e vorba despre Sportiv.

Sporting are un sezon excelent, dar şi noi avem. Bineînţeles, meciurile directe sunt cruciale, ştim asta de sezonul trecut. Meciurile cu Sporting din sezonul trecut au fost foarte bune, amândouă s-au terminat la egalitate. Obiectivul nostru duminică este să facem un meci mare, să arătăm o reacţie bună şi să câştigăm meciul”, a declarat Roger Schmidt, potrivit slbenfica.pt.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și