Închide meniul

Boavista – Casa Pia (17:30), Guimaraes – Vizela (20:00), Sporting – Famalicao (22:30), LIVE VIDEO. Liga Portugal, în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2023, 11:14

Boavista – Casa Pia (17:30), Guimaraes – Vizela (20:00), Sporting – Famalicao (22:30), LIVE VIDEO. Liga Portugal, în AntenaPLAY

Boavista - Casa Pia Guimaraes - Vizela Sporting - Famalicao LIVE VIDEO

Paulinho, jucătorul lui Sporting Lisabona, după un gol / Profimediaimages

Boavista – Casa Pia, Guimaraes – Vizela și Sporting – Famalicao LIVE VIDEO. Partidele contează pentru etapa a 3-a a noului sezon din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boavista – Casa Pia, Guimaraes – Vizela și Sporting – Famalicao sunt duelurile care continuă etapa a 3-a din Liga Portugal. Campionatul din Portugalia se vede LIVE în AntenaPLAY.

Boavista – Casa Pia

Partida dintre Boavista și Casa Pia va începe de la ora 17:30. Înainte de duelul direct, gazdele se află pe primul loc în Liga Portugal, cu 6 puncte după primele 2 etape. De cealaltă parte, Casa Pia ocupă poziția a 9-a, cu 3 puncte după cele două partide disputate.

Până în momentul de față, cele două cluburi s-au mai întâlnit de 3 ori. Primul meci direct a avut loc în anul 2019, atunci când oaspeții de astăzi s-au impus cu scorul de 2-0, într-un meci care a contat pentru Cupa Portugaliei.

Celelalte două partide au avut loc în campionatul intern. În cadrul acestor meciuri, Casa Pia s-a impus o singură dată, cu scorul de 2-0, în timp ce a doua partidă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Astfel, cei de la Boavista au ocazia să obțină prima victorie în fața celor de la Casa Pia.

Reclamă

Boavista – Casa Pia: echipele probabile

Boavista: Goncalves; Malheiro, Awaziem, Ferreira, Onyemaechi; Perez, Makouta, Morais, Reisinho, Agra; Bozenik

Casa Pia: Batista; Varela, Fernandes, Zolotic; Larrazabal, Pablo, Beni, Lelo; Soma, Godwin, Clayton

Reclamă 4 / 0/3

Guimaraes – Vizela

Meciul dintre Guimaraes și Vizela va începe de la ora 20:00. Înainte de acest meci, Guimaraes se află pe locul al 4-lea, după două victorii din tot atâtea posibile. De cealaltă parte, oaspeții sunt pe locul al 15-lea, cu un singur punct obținut în cele două meciuri jucate până acum.

Cele două formații s-au mai întâlnit de 9 ori de-a lungul istoriei. Este de menționat faptul că o întâlnire, din anul 2021, a fost sub forma unui meci amical. În ultimul meci disputat, din luna mai, gazdele din această seară s-au impus cu scorul de 3-0.

La capitolul victorii în meciurile directe Guimaraes stă mai bine, cu 5 întâlniri câștigate. De cealaltă parte, Vizela s-a impus de 3 ori, în timp ce un meci s-a încheiat la egalitate.

Guimaraes – Vizela: echipele probabile

Guimaraes: Varela; Fernandes, Manu, Villanueva; Gaspar, T. Silva, D. Silva, Handel, Luz; A. Silva, J.Silva

Vizela: Buntic; Oliveira, Wilson, Anderson, Pereira; Bustamnate, Lacava; Bondoso, Samu, Moreira; Essende

Sporting – Famalicao

Meciul va începe de la ora 22:30. Sporting Lisabona, va primi vizita celor de la Famalicao, echipă la care este legitimat românul Alexandru Dobre. Înainte de acest duel, gazdele se află pe poziția a 2-a în campionat, cu 6 puncte după primele 2 etape. De cealaltă parte, formația la care este legitimat Dobre se află pe locul al 7-lea, cu 4 puncte după primele 2 etape.

Reclamă

De-a lungul timpului cele două echipe au disputat 14 meciuri directe. Din aceste partide, 9 s-au încheiat cu victoria celor de la Sporting, în timp ce Famalicao s-a impus de 2 ori. De asemenea, 3 partide s-au încheiat la egalitate.

Sporting – Famalicao: echipele probabile

Sporting: Adan; Diomande, Coates, Inacio; Esgaio, Morita, Goncalves, Santos; Edwards, Paulinho, Gyokeres

Famalicao: Junior; Aguirregabiria, Riccieli, Otavio, Moura; Youssouf, Topic, Assuncao; Dobre, Aranda, Cadiz

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și