Închide meniul
VIDEO

Conducerea lui Braga nu s-a abţinut după înfrângerea cu Benfica! Faza controversată invocată de gazde după derby

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 9:23

Reclamă
Conducerea lui Braga nu s-a abţinut după înfrângerea cu Benfica! Faza controversată invocată de gazde după derby

Conducerea lui Braga nu s-a abţinut după înfrângerea cu Benfica

Jose Fonte în meciul Braga - Benfica / Profimedia

Conducerea lui Braga nu s-a abţinut după înfrângerea cu Benfica! Alexandre Carvalho, directorul de comunicare al celor de la Braga, a postat pe X (fostul Twitter), o fotografie în care prezintă starea piciorului lui Jose Fonte după un duel cu Petar Musa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica a câştigat derby-ul din deplasare cu Braga cu 1-0 şi a ajuns pe primul loc în Liga Portugal, campionat transmis în AntenaPLAY. Acum, cei de la Benfica aşteaptă derby-ul dintre Sporting şi FC Porto, pentru a vedea dacă rămân sau nu pe primul loc şi la finalul etapei cu numărul 14.

Conducerea lui Braga nu s-a abţinut după înfrângerea cu Benfica!

În minutul 75 al partidei, Peter Musa reuşeşte să ajungă primul la balon într-un duel cu Fonte, dar imediat după îl calcă pe jucătorul celor de la Braga. Arbitrul meciului a dictat lovitură liberă pentru Benfica şi i-a arătat cartonaşul galben lui Fonte, care va rata meciul următor de pe terenul celor de la Casa Pia.

La finalul celor 90 de minute, directorul de comunicare al celor de la Braga, Alexandre Carvalho, a postat o fotografie pe contul său de X (fostul Twitter), în care prezintă starea piciorului lui Fonte după duelul cu Petar Musa, criticând decizia luată de arbitru: „Galben pentru Jose Fonte…”, a scris el.

Reclamă

Fanii celor de la Benfica nu l-au menajat însă pe Carvalho. Aceştia i-au lăsat mesaje în secţiunea de comentarii, nefiind de acord cu protestele oficialului de la Braga.

În cele din urmă, derby-ul a fost decis de golul marcat de Tengstedt în minutul 3 al partidei. După acest succes, Benfica a ajuns la 33 de puncte şi se află pe primul loc în Liga Portugal, în timp ce Braga este pe locul 4, cu 29 de puncte.

Benfica aşteaptă acum duelul din această seară dintre Sporting şi FC Porto, de la ora 22:15, LIVE în AntenaPLAY. Sporting şi FC Porto, ocupantele locurilor 2 şi 3 din Liga Portugal, au câte 31 de puncte, astfel încât cel mai bun scenariu pentru Benfica este un rezultat de egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și