Închide meniul
VIDEO

Braga – Benfica 0-1. Tengstedt a dus-o pe campioană pe primul loc în clasament. Show total în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 17 decembrie 2023, 22:29 / Actualizat: 18 decembrie 2023, 0:36

Reclamă
Braga – Benfica 0-1. Tengstedt a dus-o pe campioană pe primul loc în clasament. Show total în AntenaPLAY

Braga - Benfica 0-1

Profimedia

Braga – Benfica 0-1. Danezul Tengstedt a marcat singurul gol al partidei, iar campioana en-titre a urcat pe primul loc în clasament, cel puţin până la derby-ul dintre Sporting Lisabona şi FC Porto, care va fi luni,  de la 22:15, LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul echipelor clasate pe locurile 3 şi 4 înaintea etapei a fost unul extrem de intens. Benfica a marcat singurul gol al partidei la capătul unui contraatac fantastic.

(VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL BRAGA – BENFICA)

Braga – Benfica LIVE VIDEO 0-1

Min. 90+7: FINAL DE MECI. Benfica a câştigat derby-ul cu Braga şi a urcat pe primul loc în clasament, cel puţin până la derby-ul dintre Sporting şi FC Porto.

Min. 68: Gol anulat pentru Braga!

Reclamă

Min.3: Braga – Benfica 0-1! Tengstedt a deschis scorul, după un contraatac fabulos al oaspeților!

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Braga și Benfica:

Reclamă 4 / 0/3

Braga: Matheus; Borja, Fonte, Saatci, Gomez; Zalazar, Moutinho; Bruma, Horta, Djalo; Banza.

Benfica: Turbin; Aursnes, Otamendi, Silva, Morato; Kokcu, Neves; Di Maria, Silva, Mario; Tegstedt.

În ultimele cinci etape, Braga a înregistrat patru victorii şi un egal, în timp ce, de partea cealaltă, Benfica are doar două succese, obţinând şi trei rezultate de egalitate.

În ultimele patru meciuri dintre cele două echipe disputate pe terenul Bragăi, gazdele au obţinut tot atâtea victorii, ultimul succes al Benficăi venind în martie 2021, 2-0.

Braga – Benfica va aduce şi duelul dintre cel mai bun atac din Liga Portugal (36 de goluri a marcat Braga) şi a doua cea mai bună apărare (10 goluri a primit Benfica). Gazdele dau şi golgheterul competiţiei, Simon Banza (13 goluri).

Sporting – FC Porto, derby-ul etapei

Sporting este lider după 13 etape, dar are de ce să îşi facă griji. A pierdut 2 dintre ultimele 3 meciuri din campionat şi este obligată să nu facă niciun pas greşit în derby-ul cu FC Porto. Alb-verzii sunt la egalitate de puncte viitoarea rivală şi au cu un punct mai mult decât Benfica.

Atât Sporting, cât şi FC Porto, vin după victorii în cupele europene. FC Porto a învins-o cu 5-3 pe Şahtior, într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs. Arbitrul român a fost contestat vehement de gazde, chiar dacă lusitanii s-au calificat în optimile Champions League.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și