Închide meniul
VIDEO

Casa Pia – Boavista 0-0 a fost în AntenaPLAY. Duel strâns în Liga Portugal

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 februarie 2024, 0:38

Casa Pia – Boavista 0-0 a fost în AntenaPLAY. Duel strâns în Liga Portugal

Casa Pia - Boavista 0-0

Jucătorii de la Boavista / Profimedia Images

Casa Pia – Boavista 0-0 a fost în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului din Liga Portugal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de sâmbătă, liderul Sporting  a avut amânat meciul din deplasare, cu Famalicao. Gazdele nu au putut organiza meciul din cauza lipsei numărului necesar de forțe de ordine. Mai mult, ultraşii s-au bătut în oraş, în lipsa poliţiei. Au fost scene violente sub ochii lui Alex Dobre. Rămâne de văzut care va fi decizia luată de șefii fotbalului din Portugalia.

Casa Pia – Boavista LIVE VIDEO

UPDATE: Duelul dintre Casa Pia și Boavista s-a încheiat cu scorul de 0-0!

Braga – Moreirense LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 8: Braga – Moreirense 1-0! Ruiz a deschis scorul!

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start pentru meciul dintre Braga și Moreirense: 

Braga: Matheus – Borja, Oliveira, Fonte, Gomez – Carvalho, Moutinho – Horta, Zalazar, Djalo – Ruiz

Moreirense: Kewin – Pinto, Marcelo, Maracas, Firmpong – Ofori, Franco – Kodisang, Alan, Camacho – Asue

Reclamă 4 / 0/3

Benfica – Gil Vicente 3-0

Final de meci!

Min. 49: Benfica – Gil Vicente 3-0! Rafa Silva și-a trecut numele pe lista marcatorilor! Gazdele fac spectacol în Liga Portugal!

Min. 34: Benfica – Gil Vicente 2-0! Neves a majorat diferența campioanei.

Min. 15: Benfica – Gil Vicente 1-0! Cabral a deschis scorul, după o fază fixă!

Min. 1: A început meciul dintre Benfica și Gil Vicente!

Vizela – Guimaraes 0-1

Final de meci!

Min. 80: Vizela – Guimaraes 0-1! Andre Silva a deschis scorul.

Reclamă

Min. 1: A început duelul dintre Vizela și Guimaraes

În cadrul zilei de duminică, în Liga Portugal se vor juca următoarele partide:

FC Porto – Rio Ave 0-0

Min. 90+8: FC Porto – Rio Ave 0-0! Final de meci. Gazdele au făcut un nou pas greșit în Liga Portugal.

Min. 90+2: Boateng vede al doilea cartonaș galben și o lasă pe Rio Ave în inferioritate numerică!

Min. 10: Galeno a înscris pentru gazdele de pe Dragao, dar golul nu a fost validat după intervenţia VAR.

Min. 1: A început meciul serii din Liga Portugal!

Famalicao – Sporting LIVE VIDEO

Update 21.00: Meciul dintre Famalicao şi Sporting nu se mai joacă în această seară. Nu au fost suficiente forţe de ordine pentru a se asigura siguranţa la această partidă.

Update 19.45: Startul meciului Famalicao – Sporting a fost amânat cu o oră. Totul din cauza unor proteste din Portugalia!

Portimonense – Arouca 1-2

Min. 90: Portimonense – Arouca 1-2. Final de meci!

Min. 71: Portimonense – Arouca 1-2. Carillo a redus din diferenţă, iar gazdele continuă să spere că vor evita înfrângerea.

Min. 52: Portimonense – Arouca 0-2. Un nou gol pentru Arouca. Jason a executat o lovitură liberă, mingea a lovit bara, dar Rocha a fost pe fază şi a deviat balonul în poartă.

Min. 49: Portimonense – Arouca 0-1. Mujica a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un şut din apropiere.

Min. 1: A început meciul Portimonense – Arouca!

Update 17.00: Echipele de start la Portimonense – Arouca:

Portimonense: Nakamura – Guga, Pedrao, Relvas, Seck – Ventura, Mvoue – Martins, Carlinhos, Jasper – Pereira

Arouca: Arruabarrena – Esgaio, Bambu, Rocha, Weverson – Simao, Santos – Jason, Gonzalez, Sylla – Mujica

Înainte de acest duel, Portimonense se află pe locul 11 în Liga Portugal, cu 21 de puncte după 11 partide. De cealaltă parte, Arouca este pe poziția a 9-a, cu 22 de puncte.

Gazdele din această seară primesc vizita celor de la Arouca după ce, în etapa precedentă, s-au impus cu un uimitor 4-1 în fața celor de la Boavista. De partea cealaltă, oaspeții au reușit să treacă cu scorul de 5-0 de Vizela și au obținut 3 puncte importante în economia campionatului.

Ultimul duel dintre Portimonense și Arouca a avut loc pe data de 26 august a anului trecut. La momentul respectiv, partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Famalicao – Sporting (20:00)

Duelul dintre echipa românului Alex Dobre și Sporting Lisabona este deosebit de important pentru lupta pentru titlu. Famalicao se află pe locul 8 în Liga Portugal, cu 22 de puncte, în timp ce Sporting este pe primul loc, cu 49 de puncte, la o lungime în fața campioanei en-titre Benfica.

În timp ce Famalicao a pierdut partida din ultima etapă, cu scorul de 0-1, Sporting a făcut un adevărat spectacol în partida cu cei de la Casa Pia. Scorul a fost de 8-0 în favoarea echipei din Lisabona, fiind unul dintre cele mai mari rezultate înregistrate în ultimi ani, în Portugalia. De asemenea, în acel meci a fost utilizat și Fernando Varela, fost jucător la FC Vaslui și FCSB, care joacă acum pentru Casa Pia.

Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc pe data de 27 august a anului trecut. Atunci, Sporting se impunea cu 1-0, pe teren propriu. La meciul respectiv, Alex Dobre a fost titular la Famalicao, dar a fost înlocuit în minutul 59 cu Afonso Oliveira Rodrigues, care joacă acum la Pacos de Fereira, sub formă de împrumut.

FC Porto – Rio Ave (22:30)

Înainte de această partidă, FC Porto este pe locul 3 în Liga Porugal, cu 44 de puncte după 19 meciuri. De cealaltă parte, Rio Ave este pe 16, cu 17 puncte.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc pe data de 8 august a anului trecut. La momentul respectiv, gazdele din această seară se impuneau cu scorul de 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și