Închide meniul
VIDEO

Famalicao – Sporting, amânat după ce ultraşii s-au bătut în oraş, în lipsa poliţiei. Scene violente sub ochii lui Alex Dobre

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2024, 23:07

Famalicao – Sporting, amânat după ce ultraşii s-au bătut în oraş, în lipsa poliţiei. Scene violente sub ochii lui Alex Dobre

Famalicao - Sporting, amânat după ce ultraşii s-au bătut în oraş, în lipsa poliţiei

Fanii lui Famalicao, în afara stadionului - Profimedia Images

Famalicao – Sporting, meciul din etapa a 20-a din Liga Portugal, a fost amânat după scandalul uriaş dintre ultraşii celor două echipe, izbucnit înaintea partidei ce era programată la ora 20:00, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, partida a fost amânată pentru o oră, dar decizia oficialilor a fost apoi ca meciul să se desfăşoare într-o altă zi, când nu vor mai fi probleme cu prezenţa oamenilor de ordine.

Famalicao – Sporting, amânat după ce ultraşii s-au bătut în oraş, în lipsa forţelor de ordine

Incidentele în care şase suporteri au fost răniţi, dintre care unul grav, au pornit în lipsa poliţiştilor, care se află în grevă în Famalicao. Organizatorii au apelat la poliţia din Lisabona, dar s-au lovit de un refuz.

Astfel, ultraşii s-au bătut teribil pe unde s-au întâlnit în oraş, scenele fiind greu de privit. Poliţia a intervenit într-un final şi mai multe persoane au fost reţinute. Toate acestea s-au întâmplat sub ochii lui Alex Dobre, jucătorul lui Famalicao.

Reclamă

A fost nevoie şi de intervenţia a trei ambulanţe în locurile unde cele două galerii s-au încăierat. În urma incidentelor, decizia oaspeţilor a fost să revină la Lisabona. Rămâne de văzut când se va disputa duelul.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Dobre, doar o pasă de gol în acest sezon

Alex Dobre nu a reuşit decât o pasă decisivă în acest sezon. Românul de 25 de ani cotat la 1.2 milioane de euro a adunat 15 partide în toate competiţiile pentru Famalicao, dintre care 13 în Liga Portugal.

După ce iniţial Dobre fusese împrumutat de la Dijon, Famalicao l-a cumpărat definitiv pe atacantul care a semnat un contract valabil până în vara lui 2025.

„Sunt foarte fericit că pot continua la Famalicão. Am fost foarte bine primit și va fi o plăcere să continui să lucrez la acest club. Au fost șase luni incredibile din punct de vedere individual și colectiv. Am ajuns în semifinalele Cupei Portugaliei și am fost foarte aproape de locurile care asigurau prezenţa în competițiile europene. Sezonul acesta vrem să jucăm mai bine și sper să ajut cu goluri și pase decisive pentru încă un sezon bun.

Centrul de formare al clubului este uimitor. Vestiarul, sala de antrenament și gazonul sunt spectaculoase. Este un alt pas care dezvăluie creșterea clubului, care se angajează constant să ofere cele mai bune condiții de muncă jucătorilor săi.

Este foarte important să mă întorc la muncă. Primele șase luni au fost adaptare. Acum, intenționez să joc și mai bine pentru a aduce multă bucurie suporterilor care ne-au susținut mereu”, a declarat Alex Dobre pentru fcfamalicao.pt, în vara lui 2023.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și