Închide meniul
VIDEO

FC Porto a fost băgată în corzi de nou-promovata Farense, în direct în AntenaPLAY. „Dragonii”, făcuţi KO!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2023, 21:58

Reclamă
FC Porto a fost băgată în corzi de nou-promovata Farense, în direct în AntenaPLAY. „Dragonii, făcuţi KO!

FC Porto a fost băgată în corzi de nou-promovata Farense

FC Porto - Farense, în AntenaPLAY / Profimediaimages

FC Porto a fost băgată în corzi de nou-promovata Farense în meciul din etapa a doua din Liga Portugal, care a putut fi urmărit LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa antrenată de Sergio Conceicao a trecut prin momente dificile chiar pe Dragoao

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătoare la debutul în noul sezon, vicecampioana Portugaliei era mare favorită şi de această dată. A şi deschis rapid scorul, după golul înscris de Toni Martinez. Atacantul de 26 de ani a marcat, în minutul 13, din pasa lui Galeno.

FC Porto a fost băgată în corzi de nou-promovata Farense

Nimic nu anunţa ceea ce avea să se întâmple pe finalul primei reprize. Oaspeţii au reuşit două faze spectaculoase şi au redus la tăcere zecile de mii de fani ai lui FC Porto.

În minutul 43, Farense a primit o lovitură liberă de la peste 35 de metri. Jucătorii lui Jose Mota au reuşit totuşi să pună la grea încercare defensiva lui FC Porto. Mingea i-a fost centrată perfect lui Gonzalo Silva, care a trimis în centrul careului. Fundaşul Zach Muscat a reluat din „foarfecă” şi a trimis în transversală. Putea reuşi golul startului de sezon!

La următorul atac, nou-promovata a reuşit să restabilească egalitatea. Atacantul care a jucat la echipa a doua a lui Porto, Rui Costa, a făcut spectacol. S-a distrat cu fundaşii centrali ai „dragonilor” şi a făcut 1-1. L-a umilit pe Ivan Marcano, după ce i-a trecut mingea printre picioare, şi a reuşit un şut năprasnic, la care Diogo Costa nu a putut interveni.

Reclamă

Liga Portugal e live în AntenaPLAY

Prima ligă a Portugaliei a fost înființată în 1934, iar, din 2014, la startul ei găsim 18 echipe. De-a lungul anilor, peste 70 de cluburi au ajuns în Liga Portugal, dar doar cinci au devenit și campioane.

87 de titluri au fost adjudecate de cele trei mari ”puteri”, Benfica (38), Porto (30) și Sporting (19). Belenenses și Boavista sunt singurele grupări care au întrerupt seria de invincibilitate a celor trei. De notat e și că Benfica și Porto și-au trecut în cont și câte două Ligi ale Campionilor.

Benfica este campioana en-titre și favorita din acest sezon, chiar dacă în ultimii cinci ani a vândut jucători în valoare de 700 de milioane de euro. Valoarea totală a fotbaliștilor celor 18 echipe din Liga Portugal este de 1.22 miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:38 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și