Închide meniul
VIDEO

Final uluitor în Benfica – Sporting 2-1! Golurile marcate în minutele 90+4 şi 90+7 au declanşat isteria pe Da Luz

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 0:49 / Actualizat: 13 noiembrie 2023, 9:15

Reclamă
Final uluitor în Benfica – Sporting 2-1! Golurile marcate în minutele 90+4 şi 90+7 au declanşat isteria pe Da Luz

Final uluitor în Benfica - Sporting 2-1

Profimedia

Final uluitor de meci în Benfica – Sporting 2-1. Campioana en-titre a câştigat marele derby cu două goluri marcate în prelungirile partidei. Pentru Sporting, aceasta a fost prima înfrângere din acest sezon. Benfica – Sporting 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dramatism total la derby-ul dintre Benfica şi Sporting. În minutul 90+4, Sporting conducea cu 1-0. Finalul a fost o adevărată dramă pentru „lei”.

Final uluitor în Benfica – Sporting 2-1

Benfica a egalat în minutul 90+4 prin golul marcat de Neves. Acesta a egalat cu un şut puternic din interiorul careului.

Nebunia s-a declanşat în minutul 7 al prelungirilor. Tengstedt a trimis mingea în poartă din 6 metri. Iniţial, asistentul a ridicat fanionul şi a semnalizat ofsaid. După ce s-a consultat VAR-ul, arbitrul Artur Soares Dias a validat reuşita. Iar nebunia s-a declanşat atât pe gazon, cât şi în tribune.

Sporting a fost învinsă incredibil în duelul primelor clasate din Liga Portugal. Gyokeres reuşise să deschidă scorul pentru oaspeţi, în ultimul minut al primei reprize. Inacio a fost eliminat în minutul 51 şi le-a permis gazdelor să înceapă asaltul. Joao Neves a restabilit egalitatea în al 4-lea minut de prelungiri.

A urmat o nebunie totală pe Da Luz. Tengstedt a înscris în minutul 90+4 şi a declanşat petrecerea în tribune. Golul a fost iniţial anulat, dar a fost validat după consultarea sistemului VAR. Benfica a egalat-o la puncte şi este noul lider din Liga Portugal, graţie golaverajului. FC Porto ocupă ultima poziţie a podiumului. Are 25 de puncte, cu 3 mai puţin decât Benfica şi Sporting.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și