Închide meniul
VIDEO

Benfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 aprilie 2024, 22:30 / Actualizat: 15 aprilie 2024, 0:52

Benfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei

Benfica - Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto - Famalicao 2-2 şi Gil Vicente - Sporting 0-4. Rezultatele etapei

Benfica / Profimedia

Benfica – Moreirense 3-0, Estoril – Braga 0-1 și FC Porto – Famalicao 2-2 au fost în AntenaPLAY. Echipa lui Conceicao nu a obţinut decât un egal acasă cu Famalicao, după un meci marcat de incidente.  Guimaraes – Farense 1-1 şi Gil Vicente – Sporting 0-4 au mai fost etapa aceasta în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul acestui meci, Gil Vicente era pe locul al 14-lea în Liga Portugal, cu 28 de puncte. De cealaltă parte, „leii” erau lideri în campionatul lusitan, cu 71 de puncte și cu un meci în minus față de Benfica, principala contracandidată. Meciurile din Liga Portugal se văd LIVE în AntenaPLAY.

Benfica – Moreirense 3-0 LIVE VIDEO

Final de meci!

Min. 78: Gol Benfica! A marcat Rollheiser

Min. 45+1: Gol Benfica! A marcat Araujo

Reclamă

Min 18: Gol Benfica! A marcat Kokcu

Min. 1: A început partida!

Estoril – Braga 0-1

Min. 90: Fluier final! Estoril – Braga s-a terminat 0-1

Reclamă 4 / 0/3

Min. 64: Estoril – Braga 0-1! Alvaro Djalo a deschis scorul

Min. 1: A început meciul

FC Porto – Famalicao 2-2 LIVE VIDEO

Min. 90+7: Fluier final! FC Porto obţine doar un egal acasă cu echipa românului Alex Dobre. Jucătorul român a fost introdus pe teren în repriza secundă.

Min. 90+3: Incident şocant! Evanilson a lovit cu capul în gură un adversar şi a văzut cartonaşul roşu!

Min. 82: FC Porto – Famalicao 2-2! Taremi a restabilit egalitatea.

Min. 75: Alex Dobre a fost introdus în teren!

Min. 45+1: FC Porto – Famalicao 1-2! Cadiz a realizat „dubla”! FC Porto se vede iarăşi condusă

Reclamă

Min. 17: FC Porto – Famalicao 1-1! Gazdele au egalat după un autogol al lui Youssouf

Min. 9: FC Porto – Famalicao 0-1! Cadiz a deschis scorul

Min. 1: A început partida!

Guimaraes – Farense 1-1 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+8: Fluier final! Farense o învinge surprinzător pe Guimaraes în Liga Portugal

Min. 90+6: Guimaraes – Farense 1-1! Jorge Fernandes a egalat cu o lovitură de cap, după un corner

Min. 9: Guimaraes – Farense 0-1! Bruno Duarte a deschis scorul cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună

Min. 1: A început meciul

Gil Vicente – Sporting 0-4

Min. 38: Gil Vicente – Sporting 0-4! Gyokeres a dat lovitura!

Min. 31: Gil Vicente – Sporting 0-3! Trincao a reușit „dubla”

Min. 11: Gil Vicente – Sporting 0-2! Diomande a înscris cu o lovitură de cap.

Min. 7: Gil Vicente – Sporting 0-1! Trincao a dat lovitura, după ce mingea a lovit inițial bara.

Min. 1: A început meciul

Echipele de start pentru meciul dintre Gil Vicente și Sporting:

Gil Vicente: Andrew; Zé Carlos, Gabriel, Rúben Fernandes, Kiko; Mory Gbane, Martim Neto; Murilo, Dominguez, Pedro Tiba; Depu.

Rezerve: Brian, Alipour, Fujimoto, Roan, Buta, Buatu, Alex Pinto, Félix Correia, Miro.

Sporting: Franco Israel; Eduardo Quaresma, Diomande, Gonçalo Inácio; Ricardo Esgaio, Daniel Bragança, Morita, Geny Catamo; Trincão, Gyokeres, Pedro Gonçalves.

Rezerve: Diogo Pinto, St. Juste, Coates, Neto, Fresneda, Koindredi, Pontelo, Edwards, Paulinho.

Gil Vicente primește vizita liderului din Liga Portugal după ce, în etapa precedentă, a fost învinsă de Rio Ave, cu scorul de 0-3.

De cealaltă parte, Sporting vine după derby-ul cu Benfica, câștigat cu scorul de 2-1. Meciul nebun de pe „Jose Alvalade”, care a avut o miză uriașă pentru lupta la titlu din Liga Portugal, s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 4 decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, „leii” se impuneau, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și