Închide meniul
VIDEO

Tondela – Sporting 1-2 și FC Porto – Leixoes 2-1 au fost în AntenaPLAY! Guimaraes – Rio Ave 1-0, în Liga Portugal

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 0:20

Tondela – Sporting 1-2 și FC Porto – Leixoes 2-1 au fost în AntenaPLAY! Guimaraes – Rio Ave 1-0, în Liga Portugal

Jucătorii lui Sporting

Tondela – Sporting 1-2 din Cupa Ligii Portugaliei a fost în AntenaPLAY! Sporting a obţinut astfel calificarea, după ce a încheiat grupa pe primul loc, cu două victorii. În Cupa Ligii Portugaliei s-a mai jucat meciul dintre FC Porto şi Leixoes, câștigat de FC Porto cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi, în Liga Portugal, a avut loc meciul dintre Guimaraes şi Rio Ave. Guimaraes s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Tiago Silva din penalty. Ambele competiții se văd live în AntenaPLAY.

Tondela – Sporting 1-2 și FC Porto – Leixoes 2-1 au fost în AntenaPLAY! Guimaraes – Rio Ave 1-0, în Liga Portugal

Fluier final în FC Porto – Leixoes 2-1! În ciuda succesului, Porto a ratat calificarea. Grupa a fost câștigată de Estoril, care s-a impus în cele două meciuri cu Porto și Leixoes.

Min. 85 în FC Porto – Leixoes 2-1! Taremi o readuce pe Porto în avantaj, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 14 în FC Porto – Leixoes 1-1! Fabinho a restabilit egalitatea din penalty.

Reclamă

Min. 9 în FC Porto – Leixoes 1-0! Francisco Conciecao a deschis scorul pentru gazde, cu un şut pe jos.

Min. 1: A început meciul dintre FC Porto şi Leixoes.

Fluier final în Tondela – Sporting 1-2! Sporting a obţinut calificarea după ce a încheiat grupa pe primul loc, cu două victorii.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 76 în Tondela – Sporting 1-2! Tavares a redus din diferenţă.

Min. 32 în Tondela – Sporting 0-2! Paulinho a majorat diferenţa.

Min. 18 în Tondela – Sporting 0-1! Braganca a deschis scorul pentru oaspeţi.

Min. 1: A început meciul Tondela – Sporting.

Fluier final în Guimaraes – Rio Ave 1-0! Golul lui Tiago Silva din minutul 62 a decis soarta partidei.

Min. 62 în Guimaraes – Rio Ave 1-0! Tiago Silva a deschis scorul din penalty.

Min. 1: A început meciul dintre Guimaraes şi Rio Ave.

Reclamă

Guimaraes – Rio Ave, echipele probabile:

Guimaraes: Varela; Fernandes, Borevkovic, Ribeiro; Maga, T Silva, Handel, Butzke, Mangas; J Silva, Da Luz

Rio Ave: Jhonatan; Sa, Santos, Nobrega; Costinha, Guga, Oudrhiri, Ronaldo; Boateng, Pereira, Joca

Înainte de această partidă, Guimaraes se află pe locul al 5-lea în Liga Portugal, cu 26 de puncte obținute după cele 14 partide jucate. De cealaltă parte, oaspeții sunt pe locul al 15-lea, cu 12 puncte obținute de la startul sezonului.

În etapa precedentă din Liga Portugal, gazdele de astăzi au obținut un rezultat de egalitate, pe terenul celor de la Boavista. Meciul respectiv s-a încheiat cu scorl de 1-1.

Tot același rezultat a fost înregistrat și în partida dintre Rio Ave și Vizela, din etapa cu numrăul 14 a sezonului din campionatul lusitan.

Ultimul meci direct dintre cele două echipe a avut loc în luna iulie a acestui an. La momentul respectiv, cluburile au organizat un meci amical care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Partidele din Cupa Ligii Portugaliei

Tondela – Sporting (20:00)

Echipele probabile pentru duelul dintre Tondela și Sporting: 

Tondela : Silva; Bebeto, Alves, Ba, Barros; Costinha, Xaver, Clebinho; Farias, Gomes, Roberto

Sporting: Israel; Coates, Diomande, Reis; Esgaio, Inacio, Braganca, Santos; Trincao, Gyokeres, Paulinho

Cele două echipe fac parte din Grupa C a Cupei Ligii. Înainte de acest meci, Sporting este lider, cu 3 puncte, în timp ce Tondela este pe ultimul loc, cu 0 puncte. Pe 2 este Farense, care și-a jucat ambele partide și a obținut 3 puncte. (În Cupa Ligii Portugaliei sunt doar câte 3 echipe în grupă, astfel că în această fază a competiției fiecare club joacă doar 2 partide).

Tondela primește vizita celor de la Sporting după ce a obținut o remiză, în deplasare, cu Benfica B, în liga a 2-a din Portugalia. De cealaltă parte, Sporting a învins-o pe marea rivală FC Porto în etapa precedentă din Liga Portugal.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în anul 2022. La momentul respectiv, oaspeții din această seară se impuneau cu scorul de 3-1.

FC Porto – Leixoes (22:30)

Echipele probabile pentru duelul dintre FC Porto și Leixoes:

Porto: Ramos; Sanchez, Carmo, Pedro; Pepe, Eustaquio, Grujic, Mendes; Martinez, Taremi, Conceicao

Leixoes: Ribeiro; Amorim, Bogado, Viera; Paulinho, Soares, Fabinho, Silva, Henrique; Avto, Santos

Cele două echipe fac parte din Grupa D a Cupei Ligii, alături de Estoril, echipă care și-a asigurat deja locul în semifinale, după ce le-a învins pe ambele formații.

Astfel, duelul din această seară nu mai are o miză importantă, având în vedere faptul că se califică în următoarea fază doar formația de pe primul loc al grupei.

În momentul de față, Estoril este pe 1, cu 6 puncte, în timp ce Leixoes și FC Porto sunt pe pozițiile 2 și 3, cu 0 puncte.

FC Porto primește vizita echipei din eșalonul secund după ce, în etapa precedentă, așa cum a fost menționat și anterior, a pierdut duelul cu Sporting cu scorul de 0-2. De cealaltă parte. Leixoes a pierdut ultima partidă jucată cu Vilaverdense, scor 0-1.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în anul 2019, în Cupa Portugaliei. Atunci, duelul din „sferturi” s-a încheiat cu victoria gazdelor din această seară, după prelungiri, scor 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și