Închide meniul
Video

Jose Mourinho a văzut din tribună dramatismul din Sporting – Benfica 2-1! Geny Catamo, cu ochii în lacrimi după „dubla” fabuloasă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2024, 10:29

Reclamă

Jose Mourinho a văzut din tribună dramatismul din Sporting - Benfica 2-1

Geny Catamo, eroul lui Sporting / Profimediaimages

Jose Mourinho a văzut din tribună dramatismul din derby-ul Sporting Lisabona – Benfica, scor 2-1, care a fost în direct în AntenaPLAY. Geny Catamo a fost eroul „leilor” în confruntarea din etapa a 28-a din Liga Sagres. Atacantul de 23 de ani din Mozambic a reuşit golul victoriei în prelungirile partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catamo a reuşit prima „dublă” a carierei într-un moment crucial din lupta pentru titlu. După ce a deschis scorul încă din minutul 1 şi şi-a văzut echipa egalată, jucătorul cotat la 8 milioane de euro a reuşit o execuţie de senzaţie în minutul 90+1. Sub ochii lui Mourinho, liber de contract, Catamo nu i-a dat nicio şansă portarului Benficăi.

Jose Mourinho a văzut din tribună dramatismul din Sporting – Benfica 2-1

Geny Catamo a izbucnit în plâns imediat după ce a văzut mingea în poartă şi a sărbătorit, alături de coechipieri, în faţa fanilor.

Această dublă înseamnă mult pentru mine şi pentru grup. Este o victorie importantă, iar lacrimile descriu tot! Nu am cuvinte, sunt foarte fericit pentru această victorie! Nu am câştigat încă nimic, trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte. Să ne concentrăm la meciul cu Gil Vicente, pentru că încă nu am câştigat nimic.

Dedic golul copilului meu şi soţiei însărcinate, lor le dedic reuşitele mele. Sper să primesc şi un sărut acasă!„, a spus Geny Catamo la finalul meciului.

Reclamă

Este important pentru toată lumea. Nu este prima dată când un jucător de la Sporting plânge. Au fost fotbalişti care au trecut prin momente grele. Anul trecut au fost multe accidentări şi Geny abia reuşea să joace. Anul acesta este în creştere şi a marcat două goluri într-o partidă foarte importantă. Este o uşurare când lucrurile merg bine!„, a declarat Ruben Amorim, potrivit ojogo.pt.

Sporting a făcut un pas uriaş spre câştigarea celui de-al 20-lea titlu din istoria clubului. Alb-verzii au acum patru puncte avans faţă de Benfica, dar şi o restanţă de disputat. Toate meciurile din Liga Portugal se văd în direct în AntenaPLAY.

Incidente provocate de suporteri la Sporting – Benfica! Di Maria, atacat cu un scaun de fanii rivalei

Au fost incidente provocate de suporteri în prima repriză a duelului dintre Sporting și Benfica. Vedeta oaspeților, Angel di Maria, a fost ținta suporterilor de pe Jose Alvalade.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 33 al partidei, Angel di Maria s-a deplasat la colțul terenului, pentru a executa un corner. Fanii lui Sporting l-au luat rapid la țintă și au aruncat diferite obiecte spre starul argentinian de la Benfica.

Centralul partidei a purtat o discuție cu campionul mondial din 2022, iar acesta a executat, în cele din urmă, lovitura de la colț.

Câteva minute mai târziu, mai exact în minutul 37, același Di Maria a mers în aceași parte a terenului, pentru un nou corner. De această dată, suporterii alb-verzilor au aruncat un scaun spre argentinian, care, din fericire, a reușit să bată lovitura de la colț fără probleme.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și