Închide meniul
Video

Incidente provocate de suporteri la Sporting – Benfica! Di Maria, atacat cu un scaun de fanii rivalei

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 23:25

Reclamă

Incidente provocate de suporteri la Sporting - Benfica

Angel di Maria, atacat cu un scaun / Captură AntenaPLAY

Au fost incidente provocate de suporteri în prima repriză a duelului dintre Sporting și Benfica. Vedeta oaspeților, Angel di Maria, a fost ținta suporterilor de pe Jose Alvalade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atmosfera este una incediară pe stadionul lui Sporting, având în vedere miza uriașă a acestei partide. Cele două mari rivale luptă pentru titlu în Liga Portugal, competiție care se vede live în AntenaPLAY.

Incidente provocate de suporteri la Sporting – Benfica

În minutul 33 al partidei, Angel di Maria s-a deplasat la colțul terenului, pentru a executa un corner. Fanii lui Sporting l-au luat rapid la țintă și au aruncat diferite obiecte spre starul argentinian de la Benfica.

Centralul partidei a purtat o discuție cu campionul mondial din 2022, iar acesta a executat, în cele din urmă, lovitura de la colț.

Câteva minute mai târziu, mai exact în minutul 37, același Di Maria a mers în aceași parte a terenului, pentru un nou corner. De această dată, suporterii alb-verzilor au aruncat un scaun spre argentinian, care, din fericire, a reușit să bată lovitura de la colț fără probleme.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start de la duelul dintre Sporting și Benfica

Sporting: Israel – Inacio, Coates, St. Juste – Reis, Morita, Hjulmand, Catamo – Goncalves, Trincao

Benfica: Turbin – Bah, Silva, Otamendi, Aursnes – Luis, Neves – Di Maria, Silva, Neres – Tengsstedt.

Reclamă

Atmosferă de senzație la Sporting – Benfica, LIVE în AntenaPLAY

Atmosferă de senzație la Sporting – Benfica, meci care se vede LIVE în AntenaPLAY. Suporterii gazdelor s-au mobilizat pentru întâlnirea cu marea rivală și au făcut un adevărat spectacol, în tribunele arenei.

Derby-ul dintre cele două formații din Lisabona este deosebit de important în lupta la titlu din Liga Portugal! Meciurile din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY.

Spectacolul a început cu câteva minute înainte de startul partidei, atunci când crainicul de pe „Jose Alvalade” i-a îndemnat pe fani să își susțină favoriții:

„Sus, haideți! Sporting ale… Sporting ale..!”, a fost mesajul transmis de crainic.

Mai apoi, suporterii prezeți în tribune au afișat o scenografie de zile mari! Întreg stadionul celor de la Sporting s-a colorat în culorile echipei, iar miile de suporteri au scandat minute în șir, pentru a-și susține favoriții!

În scenografia prezentată de suporteri au putut fi văzuți jucătorii de la Sporting, sub forma unor cărți de joc.

Atmosfera de zile mari a continuat și după fluierul de start al partidei, având în vedere miza uriașă a acestei partide!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și