Închide meniul
VIDEO

Liga Portugal, în AntenaPLAY. FC Porto – Gil Vicente 2-1. Gazdele au dat lovitura în prelungiri!

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 0:30

Reclamă
Liga Portugal, în AntenaPLAY. FC Porto – Gil Vicente 2-1. Gazdele au dat lovitura în prelungiri!

Liga Portugal, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Jucătorii lui FC Porto, după un meci / Profimediaimgaes

Liga Portugal, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Partidele din această seară au contat pentru etapa a 6-a a campionatului lusitan. Partidele din Liga Portugal se văd în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele din această seară au fost: Moreirense – Farense 1-0, Casa Pia – Guimaraes 0-0 și FC Porto – Gil Vicente 2-1. Ultimul duel a fost cel mai imporant al serii, Porto obţinând victoria în prelungirile partidei. FC Porto e lider momentan în Liga Portugal.

Liga Portugal, LIVE VIDEO în AntenaPLAY | FC Porto – Gil Vicente 2-1

Min. 90+6: Fluier final! FC Porto a învins-o cu 2-1 pe Gil Vicente!

Min. 90+4: O nouă ocazie mare pentru FC Porto! Conceicao a fost aproape să ducă scorul la 3-1!

Min. 90+1: FC Porto – Gil Vicente 2-1! Eustaquio a marcat cu capul după un corner şi FC Porto e iar în avantaj!

Reclamă

Min. 75: O nouă ocazie pentru Porto! Portarul lui Gil Vicente a respins foarte bine un şut în forţă, din careu, al lui Pepe

Min. 57: Ocazie mare pentru Porto! Alvaro nu a reuşit să înscrie dintr-o poziţie foarte bună.

S-a reluat partida!

Reclamă 4 / 0/3

Pauză!

Min. 37: FC Porto – Gil Vicente 1-1! Depu a înscris şi oaspeţii se află acum la egalitate cu FC Porto

Min. 27: Gol anulat pentru FC Porto! Franco a introdus mingea în poartă, dar golul a fost anulat pentru offside.

Min. 8: FC Porto – Gil Vicente 1-0! Ivan Jaime a deschis scorul după o fază superbă! Taremi i-a pasat splendid, cu călcâiul

Min. 1: Porto – Gil Vicente!

Echipele de start:

Porto: Costa – Joao Mario, Cardoso, Carmo, Wendell – Eustaqio, Varela – Franco, Ivan Jaime, Galeno – Taremi

Reclamă

Gil Vicente: da Silva Ventura – Ze Carlos, Gabriel Perreira, Fernandes, Buta – Pedro Tiba, Dominguez – Murilo, Neto, Correira – Aurelio.

Partida dintre FC Porto și Gil Vicente reprezintă cel mai important duel din această seară. Înaintea meciului, gazdele se află pe locul al 3-lea în campionat, cu 13 puncte, la egalitate cu primele două poziții din Liga Portugal. Astfel, o victorie o poate duce pe Porto, cel puțin temporar, pe primul loc în clasament. De cealaltă parte, Gil Vicente este pe poziția a 9-a, cu 6 puncte.

În etapa trecută, gazdele au câștigat duelul cu Estrela, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, Gil Vicente s-a impus în fața celor de la Estoril cu scorul de 5-3.

Ultimul duel dintre cele două echipe a avut loc în luna februarie a acestui an. Atunci, Gil Vicente s-a impus cu scorul de 2-1.

Casa Pia – Guimaraes 0-0

Final! Casa Pia şi Guimaraes au terminat la egalitate duelul din etapa a şasea de Liga Portugal, scor 0-0.

Min. 1: Începe meciul dintre Casa Pia şi Guimaraes!

Partida dintre Casa Pia și Guimaraes se anunță una interesantă, având în vedere poziția acestora în clasament, Casa Pia se află pe poziția a 7-a, cu 8 puncte, în timp ce adversarii lor de astăzi sunt pe locul 6, cu 9 puncte.

În cadrul ultimei etape din campionat, gazdele din această seară s-au impus în fața lui Arouca, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, Guimaraes a pierdut duelul cu Portimonense, pe teren propriu, cu scorul de 1-2.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în luna februariea acestui an. Atunci, partida care a contat pentru stagiunea precedentă din Liga Portugal s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Moreirense – Farense 1-0

Final! Moreirense – Farense 1-0! Gazdele au reuşit să se impună, graţie unicului gol marcat de Alan.

Min. 17: Moreirense – Farense 1-0! Alan a reuşit să deschidă scorul, după un contraatac fulger al gazdelor.

Min. 1: Începe meciul!

Înaintea acestei partide, gazdele sunt pe poziția a 16-a, cu 4 puncte, loc care duce la barajul de promovare/menținere în Liga Portugal, în timp ce oaspeții se află pe locul al 10-lea, cu 6 puncte.

În cadrul ultimei etape din campionatul intern, Moreirense a fost învinsă de Sporting Lisabona cu scorul de 3-0. De cealaltă parte, Farense s-a impus pe teren propriu în fața lui Braga, cu scorul de 3-1.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în Cupa Portugaliei, în lunia iulie a acestui an. Duelul respectiv a fost câștigat de Farense, la loviturile de departajare.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și