Închide meniul
Video

Pepe şi-a ieşit din minţi, la finalul partidei cu 4 cartonaşe roşii! Scene incredibile în Liga Portugal

Alex Masgras Publicat: 31 martie 2024, 8:50

Reclamă

Pepe şi-a ieşit din minţi, la finalul partidei cu 4 cartonaşe roşii! Scene incredibile în Liga Portugal

Estoril - FC Porto / Profimedia & Antena Sport

Pepe, starul celor de la FC Porto, şi-a ieşit din minţi la finalul partidei cu 4 cartonaşe roşii! Echipa lui Sergio Conceicao a pierdut deplasarea din etapa cu numărul 27 de pe terenul celor de la Estoril, scor 0-1, şi şi-a luat adio de la titlu, la finalul meciului care a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Porto se află pe locul 3 în Portugalia, cu 58 de puncte, în timp ce Sporting, liderul din Liga Portugal, are 68 de puncte, dar şi un meci mai puţin disputat.

Pepe şi-a ieşit din minţi, la finalul partidei cu 4 cartonaşe roşii! Scene incredibile în Liga Portugal

În minutul 89, când FC Porto căuta golul egalizator, după ce Cassiano deschisese scorul în minutul 69, Conceicao a văzut al doilea cartonaş galben, după ce l-a împins pe Pina, jucător care a încercat să întârzie o arucare de la margine. Deja în inferioritate numerică, după „roşul” direct primit de Diogo Costa în minutul 65, după o lungă analiză VAR, jucătorii lui FC Porto au răbufnit.

În frunte cu Pepe, fostul star al lui Real Madrid, jucătorii lui Sergio Conceicao l-au aplaudat ironic pe arbitrul partidei cu Estoril. Până când cele două echipe au ajuns la vestiar, „centralul” a mai arătat de două ori cartonaşul roşu. Mai întâi, Vital de la Estoril a fost eliminat pentru un fault, după care celălalt Pepe de la FC Porto a văzut şi el cartonaşul roşu, din cauza protestelor după fluierul final.

După această înfrângere, FC Porto se află pe locul 3, cu 58 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului Sporting şi la 9 puncte în spatele lui Benfica, formaţia de pe locul 2. Mai mult, liderul Sporting are un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și