Închide meniul
VIDEO

Portimonense – Sporting Lisabona 1-2, în AntenaPLAY. Paulinho a adus victoria cu o execuţie de generic. Rezultatele zilei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2023, 0:30

Reclamă
Portimonense – Sporting Lisabona 1-2, în AntenaPLAY. Paulinho a adus victoria cu o execuţie de generic. Rezultatele zilei

Portimonense - Sporting Lisabona 1-2

Paulinho, în tricoul lui Sporting - Profimedia Images

Portimonense – Sporting Lisabona 1-2. Sporting a revenit pe primul loc în Portugalia după ce a învins-o cu mari emoţii pe Portimonense, exclusiv în AntenaPLAY. A fost 2-1, iar golul victoriei a venit după o execuţie cu călcâiul a lui Paulinho, în minutul 80.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această victorie, Sporting a acumulat 37 de puncte, fiind la un punct distanţă de Benfica şi la 3 lungimi de FC Porto, pe podiumul din Liga Portugal.

În celelalte două meciuri ale zilei, Gil Vicente a bătut-o pe Boavista cu 1-0, în timp ce Braga s-a impus, în deplasare, 3-1, cu Casa Pia.

Portimonense – Sporting Lisabona 1-2, în AntenaPLAY

Update 00:25: S-a terminat meciul dintre Portimonense şi Sporting. Oaspeţii s-au impus cu 2-1.

Update 00:10: Sporting a marcat pentru 2-1, după o fază superbă, finalizată cu călcâiul de Paulinho.

Reclamă

Update 23:58: Portimonense a egalat prin Relvas.

Update 23:45: Sporting a deschis scorul după reuşita lui Gyorekes.

Update 22:30: A început meciuld dintre Portimonense şi Sporting Lisabona

Reclamă 4 / 0/3

Update 21:54: S-a terminat meciul dintre Casa Pia şi Braga. Oaspeţii s-au impus cu 3-1.

Update 21:49: Casa Pia – Braga 1-3. Zalazar înscrie şi el, în minutul 88.

Update 21:39: Casa Pia – Braga 1-2. Banza o aduce din nou în avantaj pe Braga.

Update 21:33: Casa Pia – Braga 1-1. Gazdele au egalat, după golul înscris din penalty de Clayton.

Update 21:13: Joao Moutinho deschide scorul în minutul 51! Braga conduce cu 1-0.

Update 20:00: A început meciul dintre Casa Pia şi Braga.

Update 19:28: S-a terminat meciul dintre Gil Vicente şi Boavista, 1-0.

Reclamă

Update 18:45: Gil Vicente – Boavista 1-0. Murilo a deschis scorul, din penalty.

Update 17:30: A început meciul dintre Gil Vicente şi Boavista

Meciul zilei este duelul dintre Portimonense şi Sporting Lisabona. „Leii” vin după victoria fantastică din derby-ul cu FC Porto. Sporting Lisabona are nevoie de victorie pentru a reveni pe primul loc în clasament. Benfica s-a impus cu 3-0 în partida cu Famalicao şi a ajuns la 36 de puncte. Cu un meci mai puţin disputat, Sporting Lisabona se află pe locul 2, cu 34 de puncte.

Sporting mizează pe forma foarte bună a golgheterului Viktor Gyokeres, cel care l-a ridiculizat pe Pepe în derby-ul cu Porto. În direct în AntenaPLAY, atacantul suedez în vârstă de 25 de ani, care a marcat 10 goluri în acest sezon din Liga Portugal, a dovedit din nou că este într-o formă de zile mari. A ridicat în picioare fanii de pe Jose Alvalade la capătul unei faze superbe.

Viktor Gyokeres a avut nevoie de 11 minute pentru a deschide scorul în confruntarea de cinci stele din campionatul Portugaliei, care avea ca miză clasarea pe primul loc. Fotbalistul pe care Chelsea este dispusă să achite 100 de milioane de euro a făcut o cursă de excepţie.

Matheus Reis i-a oferit o pasă pe culoar lui Gyokeres, care a fost luat în marcaj de veteranul Pepe. Fostul jucător al lui Real Madrid a fost însă umilit de rivalul său. A fost întors pe toate părţile şi i-a permis noului star de la Sporting să şuteze la colţul scurt. L-a surprins şi pe Diogo Costa, care nu a reuşit să intervină şi să evite golul.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și