Închide meniul
VIDEO

Sporting – Gil Vicente 3-1. „Alb-verzii” au făcut spectacol și sunt pe primul loc în Liga Portugal

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 0:15

Sporting – Gil Vicente 3-1. Alb-verzii” au făcut spectacol și sunt pe primul loc în Liga Portugal

Sporting - Gil Vicente 3-1

Jucătorii de la Sporting, după un gol / Profimedia

Sporting – Gil Vicente 3-1! Formația gazdă le-a „luat fața” celor de la Benfica și se află pe primul loc în Liga Portugal, după o revenire incredibilă, care s-a văzut live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest meci, oaspeții au condus cu scorul de 1-0, dar cei de la Sporting au revenit uluitor și au câștigat partida cu scorul de 3-1, grație „dublei” lui Gyokeres, dar și autogolului lui Pedro Tiba. După acest meci, așa cum a fost menționat și antrerior, Sporting este pe primul loc în Liga Portugal, cu 31 de puncte, în timp ce Gil Vicente este pe 13, cu 11 puncte.

Sporting – Gil Vicente 3-1

Min. 90+5: Final de meci! Sporting – Gil Vicente 3-1!

Min. 56 – Sporting – Gil Vicente 3-1! Gyokeres a reușit „dubla”!

Min. 52 – Sporting – Gil Vicente 2-1! Gyokeres a înscris cu un șut puternic din interiorul careului!

Reclamă

Min. 44 – Sporting – Gil Vicente 1-1! Nuno Santos a trimis un șut puternic care a fost deviat de Pedro Tiba. Portarul nu a mai reușit să intervină

Min. 34 – Sporting – Gil Vicente 0-1! Ruben a deschis scorul, din pasa lui Murilo. Reușita a fost validată cu ajutorul arbitrajului video.

Min. 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Echipele de start pentru duelul dintre Sporting Lisabona și Gil Vicente:

Sporting: Adan, Diomande, Coates, Inacio, Esgaio, Hjulmand, Morita, Santos, Edwards, Gyokeres, Goncalves

Gil Vicente: da Silva, Reis Goncalves, Lopes, Fernandes, Pereira, Tiba, Dominguez, Murilo, Fujimoto, Correia, Monteiro

Înainte de această partidă, cei de la Sporting se află pe locul al 2-lea în Liga Portugal, cu 28 de puncte după 11 meciuri jucate. Cu o victorie, gazdele serii pot ocupa poziția de lider, deținută momentan de Benfica, cu 29 de puncte.

De cealaltă parte, cei de la Gil Vicente se află pe locul al 13-lea în clasamentul lusitan, cu 11 puncte. Cu o victorie, formația s-ar putea distanța de „zona roșie” a campionatului din Portugalia.

Boavista – Arouca 0-4

Fluier final în Boavista – Arouca 0-4! Victorie fără drept de apel a oaspeţilor. 

Min. 72 în Boavista – Arouca 0-4! Jason a marcat şi el pentru oaspeţi.

Reclamă

Min. 49: Arouca a rămas în 10 după eliminarea lui Milovanov

Min. 39: Boavista – Arouca 0-3! Mujica a marcat, iar tabela arată un scor neverosimil: 0-3

Min. 24: Boavista – Arouca 0-2! Gonzalez a realizat „dubla”, iar gazdele au început foarte prost de partidă, la care nu se aşteptau

Min. 2: Boavista – Arouca 0-1! Deschidere rapidă de scor! Gazdele au preluat conducerea. Cristo Gonzalez a fost autorul golului

Min. 1: A început partida

Braga – Estoril 3-1 LIVE VIDEO

Min. 90+5: Fluier final! Braga – Estoril s-a încheiat 3-1

Min. 90: Braga – Estoril 3-1! Portarul Marcelo Carne şi-a introdus mingea în poartă după un şut de la distanţă

Min. 51: Braga – Estoril 2-1! Simon Banza a marcat, iar Braga e acum în avantaj, după ce a fost condusă în prima repriză

Min. 31: Braga – Estoril 1-1! Ricardo Horta a egalat cu un şut în forţă, după ce a primit o pasă superbă, cu călcâiul de la Banza

Min. 24: Braga – Estoril 0-1! Rafik Guitane a deschis scorul, cu o execuţie plasată

Min. 1: A început partida!

Braga – Estoril e primul meci al zilei din Liga Portugal, transmis LIVE în AntenaPLAY.

Casa Pia – Portimonense 1-0 LIVE VIDEO

Min. 55: Casa Pia – Portimonense 1-0! A marcat Samuel Justo

Min. 1: A început partida

Famalicao – Porto 0-3 LIVE VIDEO

Fluier final! Victorie clară pentru FC Porto

Min. 87: Famalicao – Porto 0-3! Conceicao a marcat, iar Porto conduce acum cu 3-0

Pauză

Min. 45+ 4: Famalicao – Porto 0-2! A marcat Taremi, majorând avantajul lui FC Porto

Min. 9: Famalicao – Porto 0-1! Evanilson a marcat şi Porto a preluat conducerea

Min. 1: A început partida!

Farense – Guimaraes 1-2 LIVE VIDEO

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 87: Farense – Guimaraes 1-2! Joao Silva a marcat şi a adus-o pe Guimaraes în avantaj, chiar în finalul meciului

Min. 57: Farense – Guimaraes 1-1! Bruno Duarte a egalat după ce a transformat o lovitură de la 11 metri

Min. 3: Farense – Guimaraes 0-1! Oaspeţii au deschis scorul prin Ribeiro

Min. 1: A început partida!

Chaves – Vizela 2-1

Min. 90+10: Fluier final! Chaves – Vizela s-a încheiat 2-1

Min. 48: Chaves – Vizela 2-1! Jo a marcat şi a adus-o pe Chaves în avantaj, după ce echipa gazdă a fost condusă în prima repriză

Min. 40: Bară pentru Vizela! Oaspeţii puteau prelua din nou conducerea

Min. 30: Chaves – Vizela 1-1! Hector a transformat penalty-ul!

Min. 27: Penalty pentru Chaves! Arbitrul nu a ezitat să arate punctul cu var după un henţ în careu. Penalty-ul i-a fost confirmat şi din camera VAR.

Min. 25: Bară pentru Chaves! Oaspeţii au scăpat cu faţa curată după o fază extrem de periculoasă

Min. 12: Chaves – Vizela 0-1! Essende a marcat după o pasă perfectă de pe partea stângă. Reuşita a fost validată după consultarea VAR

Min. 1: A început meciul dintre Chaves şi Vizela.

Echipele de start în Chaves – Vizela

Chaves (3-4-3): Moura Nascimento – Vitoria, Ygor Nogueira, Cruz – Carraca, Pedro, Nwajali, Langa – Sanca, Hernandez Marrero, Jo.

Vizela (4-2-3-1): Buntic – Costa Silva, Anderson Jesus, Wilson Valdez, Escoval – Samu, Ortiz – Lacava, Nascimento, Moreira – Essende.

Etapa a 12-a din Liga Portugal se va deschide cu duelul dintre Chaves și Viyela. Partida se va desfășura vineri, de la ora 22:30, cele două echipe fiind în luptă directă pentru evitarea locurilor retrogradabile.

Sâmbătă se vor disputa alte patru meciuri extrem de interesante. De la ora 17:30, Rio Ave se va duela cu Estrela, în timp ce Farense va primi vizita celor de la Guimaraes. De la ora 20:00 va avea loc partida Famalicao – Rio Ave.

Ziua se sâmbătă se va închide cu duelul dintre Casa Pia și Portimonense. Partida se va disputa de la ora 22:30, live în AntenaPLAY.

Duminică se vor disputa alte trei partide. Braga, echipă care se luptă pentru optimile Champions League, va primi vizita celor de la Estoril, de la 17:30. Liderul Benfica se va deplasa pe terenul celor de la Moreirense, de la ora 20:00, în timp ce Boavista și Arouca vor juca de la 22:30.

Etapa a 12-a din Liga Portugal se va încheia cu duelul dintre Sporting și Arouca. Meciul se va desfășura luni, de la ora 22:15.

Programul etapei a 12-a din Liga Portugal

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Luni:

Dramatism total în Benfica – Sporting 2-1! Patru centimetri au stabilit soarta marelui derby

Dramatism total în Benfica – Sporting 2-1! Marele derby din Liga Portugal nu a dezamăgit, Benfica revenind de la 0-1 în prelungirile partidei, în meciul transmis LIVE în AntenaPLAY.

Golurile celor de la Benfica au venit în minutele 90+4 şi 90+7, într-un final nebun de meci. Golul al doilea, al lui Tengstedt, fusese în primă fază anulat pentru o poziţie de offside, dar VAR a validat reuşita danezului, diferenţa dintre acesta şi fundaşul de la Sporting care ţinea linia offside-ului fiind de doar patru centimetri.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 45, prin Gyokeres, dar au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Inacio din minutul 51.

Benfica a căutat golul egalizator pe întreaga durată a reprizei secunde, acesta venind abia în al patrulea minut de prelungiri, când Joao Neves, tânărul de 19 ani al lui Benfica, a restabilit egalitatea.

Când toată lumea credea că Benfica se mulţumeşte cu un punct obţinut în prelungiri, Casper Tengstedt a dat marea lovitură în minutul 90+7.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și