Închide meniul

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Meciurile se văd LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 august 2023, 16:11

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Meciurile se văd LIVE în AntenaPLAY

Programul etapei a doua din Liga Portugal

Sporting - Vizela / Profimedia

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Sporting va juca primul meci vineri seară, atunci când va juca pe terenul celor de la Casa Pia. Toate meciurile sunt LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă seară, Benfica va primi vizita celor de la Estrela Amadora, în timp ce FC Porto va juca şi ea pe teren propriu, duminică seară, în compania celor de la Farense.

Programul etapei a doua din Liga Portugal! Meciurile se văd LIVE în AntenaPLAY

Prima etapă a noului sezon din Liga Portugal a produs spectacol. În primele 9 meciuri ale sezonului s-au marcat 34 de goluri şi s-au acordat 6 cartonaşe roşii.

Liga Portugal revine la finalul acestei săptămâni cu etapa a doua, LIVE în AntenaPLAY. Sporting deschide etapa pe terenul celor de la Casa Pia, de la ora 22:15.

În prima etapă, Sporting a câştigat duelul de pe teren propriu cu Vizela, scor 3-2, în timp ce Casa Pia a câştigat deplasarea de la Farense cu 3-0.

Reclamă

Sâmbătă, Benfica speră să îşi ia revanşa pentru înfrângerea din prima etapă, scor 2-3, pe terenul lui Boavista. Benfica a condus cu 1-0 şi 2-1, chiar dacă a jucat în 10 oameni din minutul 51. Boavista a egalat în minutul 90 şi a marcat golul victoriei după ce a rămas şi ea în 10 oameni.

În etapa a doua, Benfica va primi vizita celor de la Estrela Amadora, de la 22:30. În prima etapă, Estrela a pierdut duelul de pe teren propriu cu Guimaraes, scor 0-1.

Duminică joacă Porto, tot pe teren propriu. De la ora 20:00, pe Estadio Dragao vine Farense. Etapa se încheia luni, de la ora 22:15, cu meciul dintre Famalicao şi Moreirense.

Reclamă 4 / 0/3

Programul primei etape din Liga Portugal

Vineri

  • ora 22.15: Casa Pia – Sporting

Sâmbătă

  • ora 17.30: Vitoria SC – Gil Vicente
  • ora 20.00: GD Chaves – SC Braga
  • ora 22.30: SL Benfica – Estrela Amadora
  • ora 22.30: Portimonense – Boavista FC

Duminică

  • ora 17.30: Estoril – Rio Ave
  • ora 20.00: FC Porto – Farense
  • ora 22.30: Vizela – Arouca

Luni

  • ora 22.15: Famalicao – Moreirense
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și