Închide meniul

Spectacol total în Cupa Ligii Portugaliei! Arouca – Benfica, Braga – Casa Pia şi Sporting – Farense, LIVE în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 13:45

Reclamă
Spectacol total în Cupa Ligii Portugaliei! Arouca – Benfica, Braga – Casa Pia şi Sporting – Farense, LIVE în AntenaPLAY

Spectacol total în Cupa Ligii Portugaliei! Arouca - Benfica, Braga - Casa Pia şi Sporting - Farense, LIVE în AntenaPLAY

Benfica joacă împotriva celor de la Arouca în Cupa Ligii Portugaliei / Profimedia Images

Spectacol total în Cupa Ligii Portugaliei! Marţi, miercuri şi joi sunt meciuri foarte tari în AntenaPLAY. Arouca – Benfica va fi transmis marţi, de la 22:15, Braga – Casa Pia va fi miercuri, tot de la 22:15, iar joi, de la aceeaşi oră, va fi transmis în AntenaPLAY meciul Sporting – Farense.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benfica, Braga şi Sporting îşi doresc să debuteze cu dreptul în această ediţie a Cupei Ligii Portugaliei. Adversarele lor au jucat deja o partidă în Cupa Ligii Portugaliei şi fiecare dintre ele a câştigat primul meci jucat în această competiţie.

Spectacol total în Cupa Ligii Portugaliei! Arouca – Benfica, Braga – Casa Pia şi Sporting – Farense, LIVE în AntenaPLAY

Casa Pia a învins-o pe CD Nacional, Arouca a învins-o pe AVS, iar Farense a obţinut victoria cu Tondela.

Benfica, Braga şi Sporting sunt trei dintre cele mai valoroase echipe portugheze. Sezonul trecut, Benfica a cucerit campionatul, Liga Portugal. Lupta e foarte disputată în campionat, Benfica, Sporting şi Porto având acelaşi număr de puncte, 22. Benfica şi Porto au un meci mai mult disputat decât Sporting.

Benfica deţine recordul de titluri în Cupa Ligii Portugaliei, câştigând această competiţie de 7 ori în istorie. Cu toate acestea, Benfica nu a mai cucerit Cupa Ligii Portugaliei din sezonul 2015-2016.

Reclamă

Sezonul trecut, Cupa Ligii Portugaliei a fost cucerită de FC Porto. FC Porto a dus o luptă intensă şi pentru campionat, clasându-se pe locul 2 în Liga Portugal, după Benfica.

Boavista – Sporting Lisabona LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 22:15. Derby-ul etapei în Liga Portugal

Boavista – Sporting Lisabona, derby-ul etapei în Liga Portugal, este live video în această seară în AntenaPLAY, de la ora 22:15. Sporting Lisabona are şansa de a reveni pe primul loc.

Etapa a 9-a din Liga Portugal se încheie cu derby-ul dintre Boavista şi Sporting Lisabona. Duelul se anunţă a fi unul extrem de încins, având în vedere rivalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Sporting pleacă cu prima şansă în partida cu Boavista. Înaintea etapei, echipa lui Ruben Amorim se afla pe primul loc. Mai mult, Sporting Lisabona este singura echipă neînvinsă din Liga Portugal.

Boavista nu a mai câştigat în campionat de 3 meciuri. O înfrângere şi două egaluri este bilanţul echipei antrenate de Armando Goncalves Teixeira. De cealaltă parte, Sporting Lisabona are o serie de 4 victorii consecutive în Liga Portugal.

Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A

Liga Portugal este peste Premier League, La Liga și Serie A! Competiția lusitană stă mult mai bine la capitolul goluri marcate, pe meci, decât cele mai importante campionate ale „Bătrânului Continent”.

De la startul noului sezon competițional, formațiile din Bundesliga, primul eșalon al fotbalului din Germania, au marcat nu mai puțin de 222 de goluri în totalul de 63 de partide disputate. Astfel, media de goluri pe meci a germanilor este de 3,52.

Pe locul al 2-lea se află campionatul din Elveția, cu 184 de goluri în 58 de meciuri disputate. Media de goluri pe meci a echipelor din „Țara Cantoanelor” este de 3,17.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și