Închide meniul

Lionel Messi a ajuns la borna 700 goluri marcate pentru echipele de club. Starul a „sărbătorit” pe Instagram alături de Kylian Mbappe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2023, 9:14

Lionel Messi a ajuns la borna 700 goluri marcate pentru echipele de club. Starul a „sărbătorit pe Instagram alături de Kylian Mbappe

Lionel Messi a ajuns la borna 700 goluri marcate pentru echipele de club

Lionel Messi şi Kylian Mbappe sărbătoresc marcarea unui gol / Profimedia Images

Lionel Messi a ajuns la borna 700 goluri marcate pentru echipele de club, Barcelona şi PSG. Starul campioanei Franţei a ţinut să puncteze momentul pe Instagram, iar, într-una din poze apare alături de Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul marcat pe Velodrome, în Olympique Marseille – PSG 0-3, a fost cel cu numărul 28 pentru parizieni. Restul de 672 de reuşite au venit în tricoul Barcelonei. În derby-ul de duminică, Messi i-a oferit şi două assist-uri senzaţionale lui Mbappe.

Lionel Messi a ajuns la borna 700 goluri marcate pentru echipele de club

Astfel că imaginea postată pe Instagram, cu cei doi îmbrăţişaţi, nu mai miră pe nimeni, dacă ţinem cont de informaţiile conform cărora relaţiile dintre cei doi au fost reci, după finala CM 2022, câştigată de Argentina în faţa Franţei.

Poza a adunat 5,7 milioane de aprecieri, asta dacă ţinem cont că a fost o seară memorabilă şi pentru Kylian, care, la doar 24 de ani, a marcat 200 de goluri pentru PSG, egalându-l pe golgheterul all-time, Edinson Cavani.

Revenind la Lionel Messi, el a ajuns la 700 de goluri înscrise, în 453 de meciuri, trecându-şi în cont 48 de hat-trick-uri, 52 de lovituri libere, 84 de penalty-uri, 75 de goluri din afara careului, 92 de goluri cu piciorul drept, 24 de reuşite cu capul, 581 din interiorul careului, 190 de duble şi 489 de goluri din interiorul careului, din acţiune.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG

De celalată parte, Kylian Mbappe a intrat în istoria lui PSG! Superstarul parizian a reușit o „dublă” împotriva lui Marseille și a egalat un record impresionant.

Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 25, după un sprint fulgerător printre apărătorii adverși. Ulterior, i-a oferit o pasă genială lui Leo Messi, care a majorat diferența. Mbappe nu a călcat pedala de frână nici în repriza secundă, el reușind „dubla” în minutul 55.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestei performanțe, Kylian Mbappe a egalat un record impresionant pentru clubul din capitala Franței. Concret, superstarul parizian l-a egalat pe Edinson Cavani la cele mai multe goluri înscrise pentru PSG. Cei doi atacanți au înscris ambii 200 de goluri în tricoul parizian, record absolut pentru club.

Christophe Galtier, uimit de jocul lui Mbappe

Christophe Galtier a lăudat şi el jocul lui Mbappe, care a egalat recordul lui Cavani cu un voleu senzaţional.

„Mbappe este un jucător care ştie cum să se mişte, care este foarte rapid şi tehnic în regim de viteză. Are de asemenea o viteză de execuţie extraordinară.

Aceştia sunt jucătorii care luptă cu statistici şi recorduri. Este evident că va depăşi recordul lui Cavani. Prezenţa lui e importantă pentru echipă, ne dă alte opţiuni, mai ales în faţa porţii”, a spus Galtier, citat de Amazon Prime Video.

Recomandări
  • Lionel Messi, 700 de goluri pentru Barcelona şi PSG
  • Messi, un gol şi două assist-uri, în OM – PSG 0-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și