Închide meniul

„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 24 martie 2024, 15:47

„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!

Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real

Kylian Mbappe, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real Madrid! Mbappe a precizat că nimeni de la PSG nu mai vorbeşte cu el despre viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oamenii din conducerea lui PSG au renunţat la gândul că Mbappe mai poate fi întors din calea spre Real Madrid. De altfel, mai multe surse au precizat că Mbappe ar fi semnat deja contractul cu Real Madrid.

„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real Madrid!

Cred că oamenii vor afla de faptul că voi ajunge la EURO cu mintea limpede. Eu sunt deja liniştit, dar cred că şi oamenii vor fi liniştiţi”, a declarat Kylian Mbappe într-un interviu pentru Telefoot după meciul Germania – Franţa 2-0.

Deja nu mai este un subiect la club, nimeni nu vorbeşte cu mine despre asta. Voi merge la EURO cu linişte şi cu certitudinea că pot face lucruri mari”, a subliniat Mbappe.

Va face anunţul până la EURO. Mai este varianta de a anunţa în momentul în care PSG este eliminată din Champions League, sau dacă Real Madrid pierde dubla cu Manchester City, pentru semifinale. Cât timp există posibilitatea ca PSG – Real Madrid să se dispute în Ligă, nu va face nimic. Nu va anunţa nimic”, declara anterior Jerome Rothen, fost jucător la PSG şi comentator la RMC Sport.

Reclamă

Mbappe are cifre fabuloase la PSG în acest sezon. În cele 37 de meciuri jucate pentru PSG în toate competiţiile, Mbappe a reuşit 38 de goluri şi 8 pase decisive.

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Joan Laporta consideră că sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, în această vară, va genera probleme şi va forţa plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga, informează presa spaniolă.

Întrebat, în cadrul unui amplu interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo, dacă o invidiază pe Real Madrid pentru transferul lui Mbappe, Laporta a avut un răspuns surprinzător.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, deloc, deloc. Am intuiţie, acolo au o problemă. Trebuie să vinzi un jucător (dacă soseşte Mbappe), nu-i aşa? Pentru că nu vor juca amândoi pe acelaşi post. Şi sunt, de asemenea, jucători foarte marcanţi. Vorbim despre cifrele care vor fi, iar asta va perturba vestiarul cu siguranţă. Ăsta nu este un cadou„, a declarat Joan Laporta, citat de agerpres.ro.

Laporta s-a referit la faptul că Mbappe evoluează de obicei în banda stângă, acolo unde Real Madrid îl are deja pe brazilianul Vinicius Junior, unul dintre jucătorii de bază ai echipei pregătite de Carlo Ancelotti.

Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor

Anglia – Brazilia 0-1 şi Franţa – Germania 0-2 au fost în format live score, pe AS.ro. Englezii au fost învinşi pe Wembley de către Brazilia, Endrick reuşind să marcheze primul său gol în tricoul naţionalei Selecao. De cealaltă parte, Germania a învins cu 2-0 pe Franţa.

Germanii au deschis scorul prin Florian Wirtz, în secunda a 7-a a meciului de pe Groupama Stadium. Oaspeţii au dominat meciul de la Lyon şi au marcat al doilea gol imediat după pauză, în minutul 49, prin Kai Havertz.

Este prima victorie a echipei lui Julian Nagelsmann după trei meciuri, din care două înfrângeri consecutive. Franţa lui Deschamps a suferit prima înfrângere din 12 septembrie 2023, atunci când ceda cu 1-2 la Dortmund, tot în faţa Germaniei.

Brazilia a înscris unicul gol al meciului în minutul 80, prin Endrick, reuşind să învingă o naţională a Angliei care nu mai pierduse din 10 decembrie 2022. De atunci selecţionata condusă de Gareth Southgate a disputat 10 meciuri, câştigând opt şi încheind două la egalitate. Brazilia se află la prima victorie după trei înfrângeri consecutive.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și