Închide meniul

Marius Şumudică i-a recunoscut lui Marius Lăcătuş ce a făcut după ce Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Dialog savuros!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 9:31

Reclamă
Marius Şumudică i-a recunoscut lui Marius Lăcătuş ce a făcut după ce Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Dialog savuros!

Marius Şumudică i-a recunoscut lui Marius Lăcătuş ce a făcut după ce Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Marius Şumudică şi Marius Lăcătuş / Colaj Hepta

Marius Şumudică i-a recunoscut lui Marius Lăcătuş primul lucru pe care l-a făcut după ce Steaua a câştigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni. Fostul jucător şi antrenor al Rapidului a avut un dialog savuros cu legenda clubului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică era junior la Sportul Studenţesc în momentul în care Steaua a obţinut o performanţă uriaşă şi a devenit campioana Europei. Roş-albaştrii o învingeau la lovituri de departajare pe Barcelona. Lăcătuş a înscris de la punctul cu var, iar Helmut Duckadam devenea „eroul de la Sevilla”.

Marius Şumudică i-a recunoscut lui Marius Lăcătuş ce a făcut după ce Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Întrebat cum a trăit seara de 7 mai 1986, „Şumi” a ţinut să afirme că nu s-a bucurat pentru victoria Stelei. A purtat un dialog, la digisport.ro, chiar cu Lăcătuş.

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce CSA Steaua a fost blocată în Liga 2 de FRF

FRF a confirmat că CSA Steaua a depus o solicitare în ceea ce priveşte cesiunea activităţii sportive, dar această cerere nu a fost însoţită şi de alte documente. Prin urmare, „militarii” nu pot primi drept de promovare.

„Fiara” Lăcătuş anunţă că s-a tot aşteptat o dispensă din parte Federaţiei, pentru a nu mai fi nevoie de schimbarea statutului echipei. Acum aşteaptă explicaţii.

Reclamă

Eu o să vorbesc în nume personal. Fiecare are ideea lui. Nu sunt genul de om care să mă duc la club sau să-l sun pe comandant sau să intervin pe undeva. Eu am zis că este cazul ca cei din conducerea clubului să dea o explicaţie de ce nu se reuşeşte asocierea cu un privat ca această echipă să aibă drept de promovare.

Atât timp cât niciunii dintre ei nu ies… comandant, manager al secţiei de fotbal sau din cadrul ministerului… noi ne putem da doar cu părerea. Habar n-am ce gânduri au. Toţi cei care suntem alături de club şi ne dorim promovarea, suntem cu gândurile împărţite.

Lăcătuş cere explicaţii de la şefii clubului

Eu tot am sperat, toată tăcerea asta a celor din conducere sau a Ministerului, am crezut că probabil vor găsi varianta cea mai bună să aibă drept de promovare. Se pare că nu s-a găsit această variantă. Cred că ar fi cazul ca cineva să iasă în faţă şi să spună ce au de gând cu această echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am gândit că au un as în mânecă. ‘Hai, bă, promovaţi aşa’, s-a întâmplat şi cu alte echipe. Craiova joacă bine-mersi în Liga 1. Înseamnă că noi am greşit când am început din Liga 4, trebuia să fim direct în Liga 1.

Pentru noi important e că această echipă există, în Liga 2, chiar şi fără drept de promovare. Eu unul sunt alături de tot ceea ce încearcă să facă, de această echipă. Că ar putea fi mai bine este cu totul şi cu totul altceva. Eu voi fi alături de echipa clubului la care eu m-am consacrat„, a spus Marius Lăcătuş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și