Închide meniul

Mircea Lucescu, noi detalii despre oferta de la Fenerbahce: „Am o relație bună cu președintele lor!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2022, 19:40

Reclamă
Mircea Lucescu, noi detalii despre oferta de la Fenerbahce: „Am o relație bună cu președintele lor!

Mircea Lucescu, încântat că va juca în Giuleşti cu Dinamo Kiev

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu a vorbit despre oferta primită de la Fenerbahce, unul dintre cele mai importante cluburi din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu a dezvăluit că Fenerbahce a vrut să-l aducă în primăvara acestui an, după izbucnirea războiului din Ucraina, însă „Il Luce” nu a vrut să o părăsească pe Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu a vorbit despre oferta lui Fenerbahce

„Cu Fenerbahce am fost mereu într-o relație de a putea fi antrenorul lor. Am o relație bună cu președintele lor. După anul foarte bun la Dinamo Kiev, Fenerbahce a făcut din nou o încercare, dar e greu să accept, nu pot să las o echipă după doar un an de activitate”, a spus Mircea Lucescu, conform digisport.ro.

În Turcia, Mircea Lucescu le-a antrenat pe Galatasaray și Besiktas. De asemenea, a fost selecționerul Turciei în perioada august 2017 – februarie 2019.

Lucescu o antrenează pe Dinamo Kiev din iulie 2020 și a câștigat alături de ei Cupa, campionatul și Supercupa Ucrainei.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii lui Dinamo Kiev au fost terorizați de rachetele trimise de Rusia în Ucraina

La sfârșitul lunii noiembrie, Rusia a lansat 31 de rachete în mai multe orașe din Ucraina, cu scopul de a neutraliza obiectivele militare. Dintre acestea, 21 dintre acestea au fost oprite de scuturile antiaeriene, în timp ce celelalte 10 au atins solul și au provocat decese și daune uriașe.

„A fost cel mai mare atac din istorie!”, a fost anunțul făcut de Volodimir Kudrițki, șeful Ukrenergo, operatorul național de transport al energiei electrice din Ucraina, potrivit Digisport.

Mai mulți jucători de la Dinamo Kiev au fost prinși pe terenul de antrenament în timpul bombardamentelor. Îngroziți din cauza atacurilor, aceștia au fugit imediat pentru a se ascunde, iar unii dintre ei au alunecat pe gheață și s-au lovit.

Reclamă

Mircea Lucescu, înspăimântat după ultimele bombardamente din Ucraina!

Recent, Mircea Lucescu s-a arătat înspăimântat după bombardamente din Ucraina.

Marele antrenor român a povestit momentele teribile prin care continuă să treacă jucătorii și familiile lor, din cauza războiului:

„(N.r. – Unde erați în timpul ultimelor bombardamente din Ucraina?) Eram pe drum, mergeam de la Liov la Cracovia. Am ajuns în Polonia destul de târziu, dar tot am făcut un antrenament seara, pe terenul de lângă hotel, unde lumina nu era deloc bună. Și ieri am avut un antrenament acolo, dar a fost mai bine.

(N.r. – Credeți că e o idee bună să jucați derby-ul cu Șahtior la Liov?) La început era planificat ca meciul să se joace la Londra. Totul era stabilit. În timpul ultimelor atacuri rusești eram la Liov, iar jucătorii au auzit și au simțit totul. Se tem pentru familiile lor. Nu e cea mai bună idee să ne întoarcem acum la Liov.

Am oferit câteva variante: să jucăm la Varșovia, la Cracovia sau la Liov, dar puțin mai târziu. Luni sau marți, ținând cont că Șahtior a jucat ieri și noi jucăm mâine (n.r. – în cupele europene). Vom avea foarte puțin timp să ne recuperăm și să ne deplasăm și vom avea timp de cel mult un antrenament. Acum așteptăm răspunsul celor de la Șahtior, UAF (Federația Profesionistă de fotbal din Ucraina) și UPL (Liga Profesionistă din Ucraina)”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și