Închide meniul

Nicolae Dică îl apără pe Mirel Rădoi din Spania: „Se închide mult în el!” + Ce a spus despre negocierile cu Gigi Becali şi despre o medalie a României la Tokyo

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 4 iunie 2021, 17:28 / Actualizat: 4 iunie 2021, 22:02

Nicolae Dică îl apără pe Mirel Rădoi din Spania: „Se închide mult în el! + Ce a spus despre negocierile cu Gigi Becali şi despre o medalie a României la Tokyo

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Nicolae Dică îl apără pe Mirel Rădoi

Nicolae Dică este convins că România poate obţine o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică: „Sută la sută cred că vom putea obţine o medalie la Tokyo”

„Am decis ca eu să vin cu echipa în Spania, împreună cu Mirel Rădoi şi cu conducerea FRF. Vom vedea ce va fi. Clburile trebuie să înţeleagă că JO este o competiţie importantă, jucătorii vor să meargă, sperăm să ajungem la o înţelegere

Avem conturat un lot mai larg, am avut discuţii cu Mirel. Este important să facem alegerile cele mai bune. Sută la sută cred că vom putea obţine o medalie la Tokyo, nu va fi uşor, Acum avem meciuri de pregătire foarte importante, dar am încredere că putem face o figură frumoasă”, a declarat Dică, citat de news.ro.

Nicolae Dică, alături de Mirel Rădoi

El a mai spus că nu crede că selecţionerul Mirel Rădoi va pleca după un rezultat negativ cu Anglia. „Mirel este un tip de om care se închide mult în el, la fel sunt şi eu, din păcate pentru noi, lumea spune că nu e bine aşa, a fost un meci amical, s-a pierdut, dar trebuie să avem încredere în chipa naţională. Nu cred că Mirel se va gândi să plece după un rezultat negativ în Anglia”, a transmis Dică.

Acesta a comentat şi discuţiile cu FCSB: „M-am dus pentru că era normal să merg la discuţii cu patronul echipei, să vedem ce îşi doreşte, de asta am fost, am sfost secund acolo şi principal, am şi jucat acolo”, a afirmat Dică.

Reclamă

România U23 joacă în tricourile alese de fani

Naţionala olimpică de fotbal a României va înfrunta Mexicul, în pregătirea Jocurilor Olimpice din această vară, sâmbătă 5 iunie, de la ora 21.00. Va urma meciul cu Australia, marţi, 8 iunie, de la ora 21:00. „Tricolorii” vor juca atât meciurile de pregătire cât şi pe cele de la Tokyo în tricourile alese de fani. Meciul cu Mexic este primul în care jucătorii români vor evolua în tricoul creat împreună cu suporterii.

Cele două adversare sunt şi ele calificate la turneul olimpic de la Tokyo. Atât reprezentativa Mexicului cât şi cea a Australiei şi-au dorit ca meciurile de pregătire pentru Olimpiadă să fie şi cu o echipă din Europa.

Situaţia convine României, Mexicul fiind calificată din aceeaşi zonă CONCACAF ca şi Honduras, iar Australia având un stil asemănător Noii Zeelande, echipe din grupa României la turneul olimpic. Lotul deplasat în Spania va fi coordonat de Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, şi este format din cei care evoluează în Liga 1, dar şi în Spania, Italia sau SUA.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și