Închide meniul

Liverpool – Arsenal 1-1! „Tunarii” rămân pe primul loc în Premier League! Manchester United, înfrângere la West Ham

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2023, 21:30

Liverpool – Arsenal 1-1! „Tunarii rămân pe primul loc în Premier League! Manchester United, înfrângere la West Ham

Liverpool - Arsenal

Fază din meciul Liverpool - Arsenal / Profimedia

Liverpool – Arsenal 1-1 , duelul din etapa a 18-a din Premier League, a fost în format live score, pe AS.ro. Arsenal a deschis rapid scorul pe Anfield. Gabriel Magalhaes a înscris cu capul, după o lovitură liberă foarte bună executată de Martin Odegaard. Liverpool a răspuns 10 minute mai târziu cu un şut al lui Salah în plasa laterală. În minutul 29, egipteanul a restabilit egalitatea cu un şut imparabil, la colţul scurt. Cu acest gol, egipteanul a realizat o performanţă incredibilă. (Detalii AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza secundă, Liverpool a avut iniţiativa. Gomez, intrat în locul accidentatului Tsimikas, a avut o primă şansă bună în minutul 54. În minutul 72, Trent Alexander-Arnold a fost autorul ratării partidei. După un contraatac fulger condus de Mohamed Salah, egipteanul i-a pasat lui Trent, dar şutul acestuia a lovit transversala.

Liverpool – Arsenal 1-1 LIVE SCORE | Criza continuă la Manchester United

După acest rezultat de egalitate, Arsenal rămâne pe primul loc în Premier League, după 18 etape, fiind în acest moment la 40 de puncte. Pe locul 2 este Liverpool, cu 39 de puncte, la egalitate cu Aston Villa, ocupanta locului 3, dar cu un golaveraj mai bun.

Pentru Liverpool urmează meciul de Boxing Day de pe terenul lui Burnley, în timp ce Arsenal va juca abia pe 28 decembrie, atunci când pe Emirates va veni West Ham, formaţia care a învins-o sâmbătă pe Manchester United.

Pe lângă duelul dintre Liverpool şi Arsenal, au avut loc şi alte dueluri interesante în Premier League. Manchester United a revenit cu picioarele pe pământ după remiza de săptămâna trecută de pe Anfield cu Liverpool. Echipa lui Erik ten Hag a pierdut meciul de la Londra cu West Ham, scor 0-2, iar „ciocănarii” au trecut peste ei în clasament. West Ham e pe locul 6, cu 30 de puncte, în timp ce Manchester United este pe locul 8, cu 28 de puncte.

Reclamă

Fluier final în Liverpool – Arsenal 1-1! Echipa lui Mikel Arteta rămâne pe primul loc în Premier League înainte de Boxing Day, după remiza de pe Anfield.

Min. 29 în Liverpool – Arsenal 1-1! După o pasă superbă expediată de Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah a luat o acţiune pe cont propriu şi a înscris cu un şut imparabil, la colţul scurt.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 4 în Liverpool – Arsenal 0-1! Gabriel a deschis scorul pe Anfield, după ce a înscris cu o lovitură de cap.

Min. 1: A început meciul dintre Liverpool şi Arsenal.

Fluier final în West Ham – Manchester United 2-0! „Ciocănarii” au trecut peste Manchester United în clasamentul din Premier League.

Min. 78 în West Ham – Manchester United 2-0! Kudus a majorat diferenţa pe London Stadium.

Min. 72: West Ham – Manchester United 1-0! Bowen a reuşit să marcheze pentru „ciocănari”! Lucas Paqueta a pasat superb, peste apărarea „diavolilor”, iar atacantul a marcat fără emoţii.

Min. 1: A început meciul dintre West Ham şi Manchester United!

Arsenal este pe primul loc în Premier League, înaintea duelului cu Liverpool. Trupa lui Mikel Arteta are 39 de puncte, cu un punct peste rivalii „cormorani”.

Reclamă

În sezonul trecut, partida de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în timp ce duelul de pe Emirates a fost câştigat de Arsenal, cu scorul de 3-2.

De la ora 14:30, se va disputa un alt duel extrem de interesant. West Ham va primi vizita celor de la Manchester United. „Diavolii roşii” au nevoie urgentă de un succes, fiind fără victorie de trei meciuri, în toate competiţiile.

De asemenea, în Italia, Inter se va duela cu Lecce, de la ora 19:00. Trupa lui Simone Inzaghi ţinteşte victoria pentru a rămâne pe primul loc. Tot în Serie A, de la ora 21:45, AS Roma va primi vizita campioanei Napoli.

Programul dueluri tari de azi, din Europa

Ce a declarat Jurgen Klopp, după ce Liverpool a remizat cu Manchester United în ultima etapă

Jurgen Klopp a „tunat” după Liverpool – Manchester United 0-0. Tehnicianul „cormoranilor” s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat în această partidă.

Chiar dacă rezultatul nu l-a mulțumit pe tehnician, acesta a dezvăluit faptul că a văzut multe lucruri bune în jocul echipei sale. Jurgen Klopp a dezvăluit faptul că echipa sa a dominat-o mult mai mult pe Manchester United, față de meciul precedent, care s-a încheiat cu incredibilul scor de 7-0 pentru „cormorani”.

„Am văzut foarte multe lucruri bune. Singurul lucru care nu-mi place este rezultatul. Ar fi trebuit să marcăm. Ne-am grăbit în unele momente, dar mi-a plăcut intensitatea jocului.

Nu-mi aduc aminte de un meci în care să o fi dominat atât de tare pe Manchester United, nici măcar la 7-0 nu a fost așa. Acum s-a încheiat 0-0 și probabil că ei se simt ceva mai bine decât noi. Luăm punctul și mergem înainte. Nu am reușit, nu s-a schimbat nimic, ei s-au tot apărat și s-a încheiat 0-0”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și