Închide meniul

Mohamed Salah a scris istorie cu golul marcat în Liverpool – Arsenal! Performanţa uluitoare a egipteanului

Alex Masgras Publicat: 23 decembrie 2023, 20:35

Reclamă
Mohamed Salah a scris istorie cu golul marcat în Liverpool – Arsenal! Performanţa uluitoare a egipteanului

Mohamed Salah a scris istorie cu golul marcat în Liverpool - Arsenal

Mohamed Salah, după ce a marcat în Liverpool - Arsenal / Profimedia

Mohamed Salah a scris istorie cu golul marcat în Liverpool – Arsenal! Starul egiptean al „cormoranilor” a restabilit egalitatea pe Anfield în minutul 29 al partidei din etapa cu numărul 18 din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salah l-a învins pe Raya cu un şut imparabil, la colţul scurt, după ce a primit o pasă de excepţie de la Trent Alexander-Arnold şi a luat faza pe cont propriu.

Mohamed Salah a scris istorie cu golul marcat în Liverpool – Arsenal!

Mohamed Salah continuă să scrie istorie în tricoul lui Liverpool. Egipteanul a marcat pentru a zecea oară împotriva celor de la Arsenal şi a bifat o performanţă nemaiîntâlnită. El a devenit primul jucător din istoria Premier League care marchează cel puţin 10 goluri împotriva lui Arsenal, Manchester United şi Manchester City, potrivit Squawka.

Împotriva celor două echipe din Manchester, Salah a înscris de 23 de ori. Egipteanul a marcat de 11 cu City, în timp ce cu Manchester United a marcat de 12 ori.

Cu reuşita din prima repriză a meciului cu Arsenal, Mohamed Salah a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon de Premier League. În toate competiţiile, egipteanul a ajuns la borna 15. În total, în cele 330 de meciuri pe care le-a disputat în tricoul „cormoranilor”, el a marcat 202 goluri.

Reclamă

Mohamed Salah a restabilit egalitatea în meciul cu Arsenal în minutul 29. „Tunarii” au deschis scorul încă din minutul 4, atunci când Gabriel a marcat cu capul, după o lovitură liberă executată perfect de Odegaard.

Meciul de pe Anfield se joacă pentru primul loc din Premier League. Formaţia care va învinge va fi pe primul loc înainte de Boxing Day. Un egal i-ar mulţumi pe cei de la Arsenal. Echipa lui Mikel Arteta are un punct în plus faţă de „cormorani”.

Reclamă 4 / 0/3

Aston Villa, ocupanta locului 2 înaintea meciului de pe Anfield, este la egalitate de puncte cu Arsenal. Echipa lui Unai Emery a obţinut un punct pe finalul meciului cu Sheffield, scor 1-1.

Manchester United e în criză, dar Erik ten Hag rămâne optimist după înfrângerea cu West Ham

Manchester United e în criză, dar Erik ten Hag rămâne optimist după înfrângerea cu West Ham. „Diavolii” au plecat fără puncte de pe London Stadium şi au ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Premier League.

„Ciocănarii” s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Bowen şi Kudus, în minutele 72, respectiv 78. Cu cele trei puncte obţinute în meciul cu United, echipa pregătită de David Moyes a depăşit formaţia de pe Old Trafford în clasamentul din Premier League.

În ciuda înfrângerii de la Londra, Erik ten Hag nu s-a arătat îngrijorat. Olandezul a fost mulţumit de jocul formaţiei sale şi consideră că un moment de slăbiciune a făcut diferenţa. Cu toate acestea, el are încredere în continuare în jucătorii din atacul lui United:

„Am avut o evoluție solidă, dar nu am marcat. Semnificația primului gol. Cred că noi controlam jocul și nu i-am dat șanse lui West Ham. Ne-am creat trei ocazii bune. Un moment de slăbiciune și am căzut. Am pierdut jocul.

Așa cum am spus mai devreme, avem jucători care pot marca, au dovedit în trecut că o pot face. Dar trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Fotbalul înseamnă să marchezi și să câștigi. Avem probleme, am avut multe eșecuri.

Dar jucătorii de pe teren sunt suficient de buni pentru a câștiga meciuri. Știu că Rashford poate înscrie un gol. Hojlund, Antony, Garnacho, Bruno și Scott McTominay pot și ei să marcheze”, a declarat Erik ten Hag, potrivit manchestereveningnews.co.uk.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și