Închide meniul

Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică! Numele surpriză de pe lista „cormoranilor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 9:14

Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică! Numele surpriză de pe lista „cormoranilor

Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică

Xabi Alonso, în timpul unui meci / Profimedia

Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică! Jurgen Klopp a anunţat în luna ianuarie că va părăsi formaţia de pe Anfield la finalul sezonului, după aproape 9 ani petrecuţi alături de „cormorani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala ţintă a lui Liverpool este Xabi Alonso, fostul mijlocaş al echipei şi, în prezent, antrenor la Bayer Leverkusen. Spaniolul este dorit şi de Bayern Munchen, iar formaţia din Premier League are deja pregătite variante de rezervă, în cazul în care nu îl va convinge pe spaniol să vină pe Anfield în această vară.

Liverpool se gândeşte şi la planul B, dacă varianta Xabi Alonso pică!

Conducerea clubului Liverpool are alţi doi potenţiali candidaţi pentru a prelua echipa, după plecarea lui Jurgen Klopp şi dacă nu îl poate aduce pe Xabi Alonso, tehnicianul de la Bayer Leverkusen. Este vorba de Ruben Amorim, antrenorul echipei Sporting Lisabona, şi de Julian Nagelsmann, selecţionerul Germaniei, potrivit news.ro.

Dacă Xabi Alonso nu vine, Liverpool se gândeşte la planul B. În condiţiile în care Jürgen Klopp urmează să părăsească banca lui Reds la finalul sezonului, clubul englez a făcut din actualul antrenor de la Bayer Leverkusen o prioritate pentru a-l înlocui. Cu toate acestea, sarcina de a-l convinge pe tehnicianul, care este urmărit şi de Bayern, se anunţă a fi una dificilă.

Potrivit Telegraph, Liverpool a identificat alţi doi candidaţi: selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, şi antrenorul echipei Sporting, Ruben Amorim. În toate cele trei cazuri, clubul pare hotărât să mizeze pe tehnicieni tineri.

Reclamă

Amorim are 39 de ani, Julian Nagelsmann are 36 de ani, iar Xabi Alonso are 42 de ani.

Până atunci, Liverpool se pregăteşte pentru finala Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Jurgen Klopp joacă duminică, pe Wembley, contra lui Chelsea.

Xabi Alonso a scris istorie cu Bayer Leverkusen!

Xabi Alonso a scris istorie cu Bayer Leverkusen! Liderul din Bundesliga continuă parcursul fantastic din acest sezon, după victoria din etapa cu numărul 23 în faţa celor de la Mainz, scor 2-1. Aflată la 11 puncte în faţa lui Bayern, care are şi un meci mai puţin disputat, echipa antrenorului spaniol a realizat o performanţă incredibilă şi a doborât un record stabilit chiar de bavarezi.

Reclamă 4 / 0/3

În urma victoriei de pe teren propriu cu Mainz, Bayer Leverkusen a ajuns la 33 de meciuri fără înfrângere în acest sezon şi a doborât recordul deţinut de Bayern Munchen din 2020, de 32 de meciuri fără înfrângere. Echipa lui Xabi Alonso a început perfect meciul din etapa cu numărul 23. Granit Xhaka a deschis scorul încă din minutul 3 al partidei, cu o execuţie superbă.

Elveţianul a ales să sărbătorească într-un mod inedit reuşita, mimând o accidentare. Staff-ul lui Leverkusen a intrat în panică imediat, dar toată lumea s-a liniştit în momentul în care Alonso şi-a dat seama că este vorba despre o glumă a fostului jucător de la Arsenal.

Avantajul lui Leverkusen a durat doar câteva minute, deoarece Mainz a restabilit egalitatea prin Kohr, în minutul 8 al partidei, cu o lovitură de cap.

Golul victoriei a venit în minutul 68, după gafa portarului de la Mainz. Zentner a scăpat balonul în poartă după un şut modest al lui Andrich, care şi-a trecut astfel în cont reuşita. Toate speranţele lui Mainz s-au năruit în minutul 80, atunci când Ngankam a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și