Închide meniul

Reacţia lui Fabrizio Romano, după anunţul că Radu Drăguşin este dorit de Manchester United. Nebunie pe piaţa transferurilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 16:44

Reacţia lui Fabrizio Romano, după anunţul că Radu Drăguşin este dorit de Manchester United. Nebunie pe piaţa transferurilor

Reacţia lui Fabrizio Romano, după anunţul că Radu Drăguşin este dorit de Manchester United

Radu Drăgușin, în tricoul naţionalei României / Profimedia

Fabrizio Romano a reacţionat după anunţul că Radu Drăguşin este dorit de Manchester United. Fundaşul în vârstă de 21 de ani este unul dintre cei mai râvniţi jucători în această perioadă de mercato. Poate deveni cel mai scump jucător român transferat vreodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti în materie de transferuri a vorbit despre cele două echipe din Premier League care îl monitorizează pe Drăguşin şi care sunt gata să trimită o ofertă oficială către Genoa. Este vorba de Tottenham şi Newcastle.

Fabrizio Romano, reacţie imediată după anunţul că Radu Drăguşin este dorit de Manchester United

În Anglia a apărut zvonul că şi Manchester United îl vrea pe Radu Drăguşin, dar acesta a fost negat de Fabrizio Romano.

Nu văd pe United avându-l ca țintă pe Drăgușin. Deși circulă zvonuri, eu nu știu de ceva concret dinspre Manchester. Genoa nu a fost abordată de United și acum se pregătește să semneze noul contract

Am aflat că Tottenham și Newcastle au trimis scouteri să-l urmărească pe Drăgușin, la fel, Atalanta e interesată de el. Nu am idee de unde a apărut legătura cu Manchester United„, a transmis Fabrizio Romano pentru caughtoffside.com.

Reclamă

Drăguşin nu se grăbeşte să plece încă din această iarnă de la Genoa şi vrea să fie sigur că va juca meci de meci pentru a fi în lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Tottenham încearcă să îl tenteze cu un salariu de aproximativ 3 milioane de euro. Londonezii sunt gata să achite şi 32 de milioane de euro în conturile echipei din Serie A.

Oferta concretă primită de Radu Drăguşin

Florin Manea a precizat că Drăguşin are în prezent contract cu Genoa până în 2026 şi că înţelegerea s-ar putea prelungi până în 2027, cu o mărire de salariu pentru fundaşul naţionalei. A primit o ofertă concretă pentru internaţionalul român.

Sunt multe zvonuri, o grămadă de articole care apar. Momentan nu există o ofertă scrisă. Nu suntem în grabă să plecăm. Am văzut că are contract până în 2027, ţin să spun că are până în 2026.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vom semna prelungirea pe încă un an, va avea până în 2027. Nu ne grăbim. O să vedem ce se întâmplă în această perioadă de transferuri. Dacă va veni o ofertă importantă, o vom lua în calcul.

Dar nu ne grăbeşte nimeni. Nu trebuie să plece, are Campionatul European în vară. Poate să joace bine acolo, să îi crească şi mai mult cota. Cred că declaraţia preşedintelui este preluată greşit. Dacă se prelungeşte, se va prelungi până în 2027. Oferta pe care o avem este de un an de zile. Atât. Asta e oferta. Dacă se va întâmpla. Deocamdată evaluăm, nu luăm decizia acum.

Mai are doi ani şi jumătate de acum, din iarnă. Şi din vară va avea încă doi ani de contract. Tot de Genoa o să depindă. Plus că noi suntem recunoscători clubului pentru ce a făcut pentru el.

Nu am vrea niciodată să plecăm în condiţii în care Genoa să nu fie mulţumită”, a declarat Florin Manea pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și