Închide meniul

Scandal în Anglia! Liverpool nu a primit penalty la un henţ în careu al lui Odegaard, iar fanii s-au revoltat! Explicația PGMOL

Bogdan Stănescu Publicat: 23 decembrie 2023, 22:07

Reclamă
Scandal în Anglia! Liverpool nu a primit penalty la un henţ în careu al lui Odegaard, iar fanii s-au revoltat! Explicația PGMOL

Scandal în Anglia! Liverpool nu a primit penalty la un henţ în careu al lui Odegaard

Momentul în care Odegaard comite henţ în careu / captura digisport.ro

Scandal în Anglia! Liverpool nu a primit penalty la un henţ în careu al lui Odegaard, iar fanii „cormoranilor” s-au revoltat. Au fost reacţii dure după acea fază controversată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 20 al partidei, Odegaard a pus mâna pe minge la un duel în careu cu Mo Salah, dar, spre consternarea jucătorilor lui Liverpool şi a antrenorului Jurgen Klopp, „cormoranii” nu au primit lovitură de la 11 metri.

Scandal în Anglia! Liverpool nu a primit penalty la un henţ în careu al lui Odegaard, iar fanii s-au revoltat!

E jaful anului”, ”Arbitrul trebuie să fie exclus pe viață”, ”Un penalty mai clar rar am văzut”, ”Cum nu e henț? N-am văzut un henț mai evident niciodată”, au reacţionat, pe reţelele sociale, fanii lui Liverpool.

PGMOL, comisia centrală a arbitrilor din Anglia, a explicat de ce nu a fost acordată lovitură de la 11 metri.

În cădere, mâna lui Odegaard se duce către corpul său, nu către minge”, a transmis PGMOL, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă

Liverpool – Arsenal 1-1! „Tunarii” rămân pe primul loc în Premier League! Manchester United, înfrângere la West Ham

Liverpool – Arsenal 1-1, duelul din etapa a 18-a din Premier League, a fost în format live score, pe AS.ro. Arsenal a deschis rapid scorul pe Anfield. Gabriel Magalhaes a înscris cu capul, după o lovitură liberă foarte bună executată de Martin Odegaard. Liverpool a răspuns 10 minute mai târziu cu un şut al lui Salah în plasa laterală. În minutul 29, egipteanul a restabilit egalitatea cu un şut imparabil, la colţul scurt. Cu acest gol, egipteanul a realizat o performanţă incredibilă. (Detalii AICI)

În repriza secundă, Liverpool a avut iniţiativa. Gomez, intrat în locul accidentatului Tsimikas, a avut o primă şansă bună în minutul 54. În minutul 72, Trent Alexander-Arnold a fost autorul ratării partidei. După un contraatac fulger condus de Mohamed Salah, egipteanul i-a pasat lui Trent, dar şutul acestuia a lovit transversala.

După acest rezultat de egalitate, Arsenal rămâne pe primul loc în Premier League, după 18 etape, fiind în acest moment la 40 de puncte. Pe locul 2 este Liverpool, cu 39 de puncte, la egalitate cu Aston Villa, ocupanta locului 3, dar cu un golaveraj mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Liverpool urmează meciul de Boxing Day de pe terenul lui Burnley, în timp ce Arsenal va juca abia pe 28 decembrie, atunci când pe Emirates va veni West Ham, formaţia care a învins-o sâmbătă pe Manchester United.

Pe lângă duelul dintre Liverpool şi Arsenal, au avut loc şi alte dueluri interesante în Premier League. Manchester United a revenit cu picioarele pe pământ după remiza de săptămâna trecută de pe Anfield cu Liverpool. Echipa lui Erik ten Hag a pierdut meciul de la Londra cu West Ham, scor 0-2, iar „ciocănarii” au trecut peste ei în clasament. West Ham e pe locul 6, cu 30 de puncte, în timp ce Manchester United este pe locul 8, cu 28 de puncte.

Ce a declarat Jurgen Klopp, după ce Liverpool a remizat cu Manchester United etapa trecută

Jurgen Klopp a „tunat” după Liverpool – Manchester United 0-0. Tehnicianul „cormoranilor” s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat în această partidă.

Chiar dacă rezultatul nu l-a mulțumit pe tehnician, acesta a dezvăluit faptul că a văzut multe lucruri bune în jocul echipei sale. Jurgen Klopp a dezvăluit faptul că echipa sa a dominat-o mult mai mult pe Manchester United, față de meciul precedent, care s-a încheiat cu incredibilul scor de 7-0 pentru „cormorani”.

„Am văzut foarte multe lucruri bune. Singurul lucru care nu-mi place este rezultatul. Ar fi trebuit să marcăm. Ne-am grăbit în unele momente, dar mi-a plăcut intensitatea jocului.

Nu-mi aduc aminte de un meci în care să o fi dominat atât de tare pe Manchester United, nici măcar la 7-0 nu a fost așa. Acum s-a încheiat 0-0 și probabil că ei se simt ceva mai bine decât noi. Luăm punctul și mergem înainte. Nu am reușit, nu s-a schimbat nimic, ei s-au tot apărat și s-a încheiat 0-0”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și