Închide meniul

„Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 18:14

Reclamă
„Vor ieşi flăcări! Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis

Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp/ Profimedia

Mohamed Salah a oferit o reacţie furibundă, după scandalul cu Jurgen Klopp. Starul egiptean a transmis doar câteva cuvinte, după ce a izbucnit la adresa managerului lui Liverpool, chiar în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a ieşit din cursa pentru titlu în Premier League, după remiza cu West Ham, scor 2-2, din ultima etapă.

Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp

Tensiunile au fost la cote înalte în timpului meciului cu West Ham. Mohamed Salah a „sărit” la Jurgen Klopp în timpul partidei. Acesta a fost liniştit cu greu de către coechipieri.

Cel mai probabil, starul egiptean a fost nemulţumit de faptul că Jurgen Klopp l-a lăsat pe banca de rezerve şi l-a trimis în teren în minutul 77.

Ulterior, după meci, Mo Salah a fost aşteptat să ofere declaraţii, după conflictul cu Jurgen Klopp. Vedeta lui Liverpool a trecut prin faţa jurnaliştilor fără a se opri să ofere declaraţii.

Reclamă

Acesta a transmis însă un scurt mesaj, semn că scandalul cu Jurgen Klopp este departe de a se fi încheiat. „Vor ieşi flăcări dacă vorbesc azi. (N.r. Flăcări?) Da, sigur”, a transmis scurt Mohamed Salah, videoclipul fiind postat de Fabrizio Romano.

Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului

Mohamed Salah a început ca rezervă duelul dintre West Ham şi Liverpool. Starul egiptean a fost trimis în teren în minutul 77, iar înainte de a se produce schimbarea, Jurgen Klopp a mers la el pentru a-i oferi câteva indicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul respectiv, West Ham a reuşit să egaleze, prin golul lui Antonio, moment în care Mohamed Salah a răbufnit. Acesta a fost surprins pe camerele tv cum îl ceartă pe managerul german şi îl arată în mai multe rânduri „cu degetul”.

În momentul în care Salah s-a enervat, Jurgen Klopp s-a depărtat de jucătorul său şi nu a răspuns acuzaţiilor pe care acesta le făcea. Starul egiptean a fost calmat în cele din urmă de Darwin Nunez, care şi el se afla la marginea terenului, pregătindu-se să intre în joc.

După meci, Jurgen Klopp a fost întrebat despre cearta pe care a avut-o cu Mohamed Salah. Managerul german nu a vrut să dezvăluie motivul pentru care egipteanul s-a enervat, însă a dat asigurări că totul s-a lămurit între el şi jucătorul său.

„Nu (n.r. nu vă voi spune despre ce a fost vorba). Dar am vorbit în vestiar şi pentru mine, e totul rezolvat. (N.r. Şi Mo Salah consideră la fel) Da, asta simt”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Fabrizio Romano.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Calificările de la Spa-Francorchamps sunt ACUM, live în AntenaPLAY 15:22 „Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare” 15:03 Irina Begu, în turul 3 de la Roma! Calificare după doar 29 de minute pentru româncă, după abandonul adversarei 14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor Vezi toate știrile
Citește și