Închide meniul

S-a ales praful de jucătorul despre care Cristiano Ronaldo spunea că e mai bun decât el! Are 35 de ani şi a ajuns la închisoare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 13:29

S-a ales praful de jucătorul despre care Cristiano Ronaldo spunea că e mai bun decât el! Are 35 de ani şi a ajuns la închisoare

S-a ales praful de jucătorul despre care Cristiano Ronaldo spunea că e mai bun decât el

Cristiano Ronaldo şi Fabio Paim / Colaj Profimediaimages/Marca

S-a ales praful de Fabio Paim, jucătorul despre care Cristiano Ronaldo spunea că e mai bun decât el. Fosta extremă a lui Sporting Lisabona a fost condamnat la închisoare şi şi-a luat adio de la cariera de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voi credeţi că eu sunt bun? Mai bine aşteptaţi să îl vedeţi pe Fabio Paim„, a fost declaraţi oferită de Cristiano Ronaldo, în 2003, care a făcut înconjurul lumii.

S-a ales praful de jucătorul despre care Cristiano Ronaldo spunea că e mai bun decât el

La două decenii distanţă, situaţia este una total diferită, anunţă marca.com. Fabio Paim a ajuns după gratii în 2019, când a fost depistat cu cinci grame de cocaină de poliţiştii din Estoril. A ajuns să îl vadă de după gratii pe Cristiano Ronaldo.

Închisoarea în care am ajuns era lângă un teren de fotbal pe care se pregătea naţionala Portugaliei. Astfel, puteam să îi urmăresc în fiecare zi la antrenamente. Eram acolo cu un motiv şi niciodată nu m-am gândit: ‘Cristiano este acolo, ar fi trebuit să fiu şi eu…’. Închisoarea a fost extrem de dificilă pentru mine şi familia mea. Nu era pentru un copil ca mine„, a declarat Fabio Paim.

Paim a fost produsul academiei lui Sporting, iar în 2008 ajungea la Chelsea. Londonezii îi plăteau un salariu de 57.000 de euro pe lună, dar Fabio nu a confirmat şi a jucat numai pentru echipa de rezerve a clubului de pe Stamford Bridge.

Reclamă

Fabio Paim a jucat pentru toate naţionalele de tineret ale Portugaliei, dar a recunoscut că şi-a bătut joc de cariera lui din cauza „banilor, faimei, femeilor, alcoolului şi petrecerilor”.

Când jucam, dacă aş fi fost la fel de devotat ca şi Cristiano Ronaldo, aş fi fost mai bun decât el. Eram mai tehnic decât Cristiano. Eram un mic Ronaldinho şi aş fi putut câştiga Balonul de Aur.

Din momentul în care am început să câştig mulţi bani, am avut impresia că nu trebuie să mai depun efort. Este imposibil pentru o persoană ca mine să devină milionar„, a precizat Fabio Paim.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, prima reacţie după ce Portugalia a obţinut calificarea la EURO 2024

Cristiano Ronaldo, în schimb, a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria fotbalului. Tocmai i-a ajutat pe lusitani să obţină calificarea la EURO 2024. Starul de 38 de ani a ajuns la 125 de goluri marcate la naţionala Portugaliei, performanţă reuşită în 201 meciuri.

Foarte fericit să ajut Portugalia să ajungă la un alt turneu final. Mulţumiri speciale Federaţiei Portugheze de Fotbal şi fanilor prezenţi la stadion pentru acest tribut frumos”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

În cazul în care va fi sănătos şi va juca la turneul final de vara viitoare din Germania, Cristiano Ronaldo va deveni primul jucător din istorie care participă la 6 Campionate Europene diferite. El a debutat în această competiţie în 2004, în turneul organizat chiar de Portugalia.

Sper că voi fi la EURO 2024, deoarece mai e mult timp până atunci. Sper că nu voi avea probleme sau accidentări, sper să joc.

Am plecat devreme din Portugalia, dar va fi mereu casa mea. Fanii mă susţin pe fiecare stadion din Portugalia”, a mai spus Cristiano Ronaldo, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și