Închide meniul
EXCLUSIV

Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 12:43 / Actualizat: 17 iulie 2024, 18:49

Reclamă
Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

Cristi Chivu, pe banca lui Inter Milano Primavera - Profimedia Images

Gică Popescu a avut o reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu, antrenor care îşi caută echipă de seniori după ce a plecat de la Inter Primavera. Baciul susţine că fostul căpitan al naţionalei va fi la mare căutare, atât în Liga 1, cât şi în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de echipe din Liga 1, precum Petrolul, Universitatea Craiova sau Dinamo. Totuşi, la acele momente, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

Gică Popescu, reacţie categorică atunci când a fost întrebat despre situaţia lui Cristi Chivu

„Nu cred că la Cristi ar fi o problemă să îşi găsească un club, la ce treabă bună a făcut la Primavera, la Inter. Sunt convins că şi-ar găsi echipă imediat.

Nu ştiu dacă vrea să revină în fotbalul românesc sau să înceapă dintr-un eşalon inferior din Italia. Ţine de alegerea personală a lui Cristi. De ce să nu vină în fotbalul românesc? Ce are fotbalul românesc?”, a spus Gică Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ofertă de la Cagliari pentru Cristi Chivu

Imediat după ce a renunţat la Inter Primavera, Chivu a primit o ofertă tentantă din Serie A, de la Cagliari. Sarzii s-au despărţit de Claudio Ranieri şi ar fi avut deja primele contacte cu antrenorul român de 43.

Reclamă
Reclamă 4

După tripla istorică de sub comanda lui Jose Mourinho, Chivu a ajuns, în 2018, la echipele de junior de pe Meazza, conducând, pe rând trupele U14, U17, U18 şi U19.

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Reclamă

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Chivu, citat de fcinter1908.it.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și