Închide meniul

Sorana Cîrstea ştie să se facă remarcată pe toate planurile. Câţi bani a câştigat din tenis şi cum îşi surprinde miile de fani!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 12:45

Sorana Cîrstea ştie să se facă remarcată pe toate planurile. Câţi bani a câştigat din tenis şi cum îşi surprinde miile de fani!

Abaca Press / AA via Hepta

Sorana Cîrstea a câştigat finala turneului de la Istanbul

Sorana a câştigat primul turneu după o pauză de 12 ani şi jumătate. Este al 3-lea cel mai mare decalaj între două trofee ridicate în circuitul WTA. Numai Mirjana Lucic-Baroni (16 ani şi 4 luni) şi Kimiko Date (13 ani şi o lună) au avut perioade mai lungi de aşteptare 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, peste 6 milioane de dolari câştigaţi din tenis

Pentru performanţa obţinută în Turcia, Cîrstea a fost recompensată cu un cec de 29.200 de dolari. A ajuns astfel la 6.048.431 de dolari câştigaţi din tenis. Românca a urcat până pe locul 58 WTA chiar înainte de a primi un cadou impresionant de la Ion Ţiriac.

Miliardarul român i-a oferit un wild-card Soranei la turneul WTA de la Madrid, pe care chiar el îl patronează. Ocupanta locului 58 mondial o va avea adversară, în primul tur, pe americanca Jessica Pegula (33 WTA).

Până să ajungă în capitala Spaniei, Sorana Cîrstea şi-a delectat cei 125.000 de fani pe care îi are pe contul ei de Instagram. Le-a arătat cum se menţine în forma de invidiat. A fost felicitată de fosta campioană de la Wimbledon (2013), Marion Bartoli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Reclamă

TREBUIE să mergi la sală!
TREBUIE să ieși la alergat!
TREBUIE să respecți programul.
STOP!
Nu există TREBUIE!
Există doar VREAU!
Fă mișcare la tine acasă! Uite cum câștigi un aparat de fitness

În spaţiul public a apărut informaţia că Sorana Cîrstea este chiar iubita fiului lui Ion Ţiriac. El ar fi sunat-o imediat după finala turneului din Turcia, gest care a emoţionat-o până la lacrimi pe jucătoarea din România. Mai mult, Sorana ar fi logodită cu Ion Ţiriac Junior.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Reclamă 4 / 0/3

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și