Închide meniul

„Nu l-am dat la mondial!” Basarab Panduru, mesaj fabulos după ce a marcat un gol în meciul de adio al Generației de Aur!

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 11:20

Reclamă
„Nu l-am dat la mondial! Basarab Panduru, mesaj fabulos după ce a marcat un gol în meciul de adio al Generației de Aur!

Basarab Panduru, mesaj fabulos după ce a marcat un gol în meciul de adio al Generației de Aur!

Basarab Panduru / Captură Orangesport

Basarab Panduru a transmis un mesaj fabulos după ce a marcat un gol în meciul de adio al Generației de Aur. Fostul mare jucător al echipei naționale a vorbit despre prestația sa din cadrul partidei de pe Arena Națională și a venit cu un verdict de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Generația de Aur a învins echipa starurilor lumii cu scorul de 3-2, la partida la care s-a stabilit un nou record de asistență pe Arena Națională.

Basarab Panduru, mesaj fabulos după ce a marcat un gol în meciul de adio al Generației de Aur!

După meci, Panduru a spus că s-ar fi bucurat mult mai mult dacă ar fi înscris acest gol la Campionatul Mondial din 1994, în meciul cu Suedia, care a dus la eliminarea României de la un turneu final fabulos.

De asemenea, Basarab Panduru a recunoscut că i-a fost greu să joace din nou și că la golul marcat s-a uitat la minge, pentru a fi sigur că o lovește.

„Am dat golul pe care nu l-am la Mondial. Pe finalul meciului (n.r- cu Suedia) am avut o ocazie, dar am dat pe lângă poartă. Mai bine aş fi dat atunci, dar e bine că l-am dat şi pe ăsta… La gol nu m-am uitat la Dida, dar mă uitam la minge, să nu dau pe lângă ea.

Reclamă
Reclamă 4

A fost greu, ne-am antrenat, ne-am pregătit, dar… Dar bine că toţi am terminat cu bine. Am avut emoţii pentru că a fost o mare nebunie, toată lumea voia să vină la meci. A fost ceva excepţional, le mulţumim tuturor. E bine că am câştigat, toată lumea a jucat cât a putut”, a spus Basarab Panduru, la finalul meciului.

Ilie Dumitrescu, val de laude pentru foștii colegi după meciul de adio al Generației de Aur

După meci, Ilie Dumitrescu și-a lăudat colegii și a spus că aceștia s-au descurcat foarte bine la meciul de pe Arena Națională.

Printre legendele lăudate de Ilie Dumitrescu se numără și Gică Hagi, pe care „Mister” l-a numit drept un jucător „rar și unic”, „cel mai bun din istoria fotbalului românesc”.

Reclamă

Totodată, fostul mare atacant l-a lăudat și pe Dorinel Munteanu și a spus că, în opinia sa, antrenorul de la Oțelul Galați s-a descurcat bine pe teren.

„Hagi este rar, din punctul meu de vedere cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc și s-a văzut, chiar și la vârsta lui și ceva kilograme în plus, e unic.

Pe mine m-a impresionat Munteanu, a fost singur pe partea stânga, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel, Belo nemaipomenit. Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit și el pe acolo puțin..

Accidental am fost la aceeași masă aseară (n.r. cu Mourinho), a fost o experiență frumoasă pentru mine”, a spus Ilie Dumitrescu, după meci.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și