Închide meniul
Video

Diana Stiger, promisiune uriaşă după finala la 800 m liber de la Campionatele Europene de înot: „O calificare la Olimpiadă!”

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2023, 19:37

Reclamă

Diana Stiger, promisiune uriaşă după finala de 800 m liber de la Campionatele Europene de înot

Diana Stiger, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Diana Stiger a făcut o promisiune uriaşă, după finala de la 800 m liber, de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Sportiva de doar 15 ani speră să se califice la Olimpiada din 2028, din Statele Unite ale Americii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Stiger a avut un parcurs formidabil şi s-a clasat pe locul şase în finala de la 800 de m liber. Campionatele Europene de înot în bazin scurt se văd live în AntenaPLAY. Sesiunea de dimineaţă se vede live şi pe as.ro/live.

Diana Stiger, promisiune uriaşă după finala de la 800 m liber de la Campionatele Europene de înot

Diana Stiger s-a declarat extrem de fericită de rezultatul obţinut în proba de 800 m liber de la Europenele de înot de la Otopeni. Sportiva de 15 ani a declarat că a avut emoţii înaintea finalei, însă după ce a intrat în bazin, a scăpat de emoţii.

Stiger speră să aducă cât mai multe medalii pentru România în viitor, şi de asemenea, visează să reprezinte ţara şi la Olimpiada din 2028. Sportiva de doar 15 ani a oferit declaraţii şi despre David Popovici, pe care îl consideră un model.

La Europenele de la Otopeni, din bazin scurt, Stiger va mai participa la două probe, de 1500 şi 400 m liber.

Reclamă

Mă simt foarte bine, am realizat timpul. Sunt foarte, foarte fericită. Mă simt chiar foarte bine, simt că am o carieră lungă de acum încolo şi sper să aduc şi medalii României în anii viitori. Sunt la seniori acum, am concurat cu seniorii acum, am reuşit să mă clasez pe şase, la care nu aş fi visat anul trecut. Am avut emoţii, este un Campionat European şi nu am mai trăit astfel de experienţe. Dar când sar în apă, nu mai am niciun fel de emoţie, mă focusez doar pe probă să iasă cât mai bine.

Vă promit poate o calificare la Jocurile Olimpice din LA, din 2028, şi cât mai multe medalii Mondiale şi Europene!

David Popovici este un exemplu pentru noi că se poate prin muncă, încercăm să fim cât mai aproape de el, să ne susţinem ca o echipă. Este o experienţă unică, este toată echipa României, încercăm să demonstrăm că suntem cei mai buni şi în lume.

Reclamă 4 / 0/3

„De la cinci ani am început să înot!”

Dedic acest loc antrenoarei mele şi părinţilor mei care tot timpul stau cu mine şi sunt acolo pentru orice am nevoie. M-am apucat de înot la 5 ani şi la 6 ani am început să fac performanţă. De acolo, am început să muncesc. Nu mi-a părut rău, pentru toate rezultatele acestea, nu mi-a părut rău.

A fost o experienţă foarte frumoasă să înot cu ea, campioana mondială. Pentru viitor, sper să o bat. Sper să ajung ca ea.

Sunt grele aceste probe, mai greu psihic, decât fizic. Sunt foarte grele antrenamentele, foarte mult de înotat. Poate dublu sau triplu decât cei care înoată pe distanţe scurte. Pentru visurile mele, aş muta orice. Jocurile olimpice şi o medalie la Mondiale sunt visurile mele„, a declarat Diana Stiger, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și