Închide meniul
EXCLUSIV

Legătura puternică pe care Andrei Anghel o are cu iubita sa: „Ne-am făcut amândoi asta! Eu am o lună şi ea un soare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2023, 12:21

Reclamă

Legătura puternică pe care Andrei Anghel o are cu iubita sa. Înotătorul român şi-a deschis sufletul într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Anghel a dezvăluit că şi-a făcut, împreună cu iubita sa, un tatuaj la mână. Mai mult, acesta a spus că se gândeşte la iubita sa şi când ia startul în curse şi se uită mereu la tatuaj în momentul startului.

Legătura puternică pe care Andrei Anghel o are cu iubita sa

„Viaţa nu este doar înot şi dacă este să performezi trebuie să ai şi o viaţă echilibrată. Mă trezesc dimineaţa la 7 şi un sfert. La 8 fără un sfert sunt la bazin. Am antrenamentul. După aceea mă duc acasă să mă odihnesc. Obiectele majore în timpul zilei sunt mâncatul şi dormitul. Cea mai importantă parte din antrenament nu este antrenamentul, ci este recuperarea unde repari ce ai stricat în antrenament. Antrenamentul este un stres pentru corp, este ca o lovitură.Dacă nu repari lovitura ca zona să fie mai puternică, doar rămâi lovit şi la un moment dat nu o să se întâmple ceva bun. Recuperarea este vitală.

Am timp pentru mine. Şi dacă nu aş face înot, nu îmi place să pierd nopţile. Am şi o prietenă, avem timp destul să ne petrecem timp împreună. Ne bucurăm de momentele împreună. Mai greu cu prietenii, mulţi au plecat în străinătate.

În afară de domnul Marius şi părinţii mei, este susţinătorul meu numărul 1. Şi partenerul în toată ecuaţia asta este o variabilă importantă. Este în gândul meu şi când sunt la block-start. Înainte să plec în probă la spate, când mă ţin, ne-am făcut amândoi un tatuaj şi îmi place să mă uit la el. Eu am o lună şi ea are un soare. Sunt la Masterul de nutriţie. Nu îmi place când mă refer la mine pentru că informaţiile sunt la mine şi pot să schimb chichiţe mici pe care le pot ajusta. Eu îmi fac planul de nutriţie şi am dat roade până acum„, a spus Andrei Anghel în exclusivitate pentru AntenaPLAY şi AntenaSport.

Reclamă

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semfinalele de la 200 de metri liber

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce s-a calificat în semfinalele de la 200 de metri liber. Popovici s-a calificat cu al treilea timp în semifinalele de la 2000 de metri liber, care vor fi LIVE în AntenaPLAY şi pe Antenastars, de la 18:33.

David Popovici a spus că a fost o cursă ok şi că abia aşteaptă semifinalele probei de 200 de metri liber în bazin scurt.

„A fost foarte ok. Să vedem dacă mă calific în finală. Mai am semifinalele diseară. S-a simţit în regulă. Au fost nişte calificări cinstite”, a spus David Popovici în exclusivitate la AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a încheiat pe locul trei, în spatele lui James Guy şi Richards! Românul a înregistrat timpul de 1.42.39. Nagy şi Stoica au încheiat pe locurile 8, respectiv 9.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și