Închide meniul

Absenţe uriaşe la Jocurile Olimpice 2020! Matteo Berrettini şi Cori Gauff, OUT de la Tokyo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 9:11

Absenţe uriaşe la Jocurile Olimpice 2020! Matteo Berrettini şi Cori Gauff, OUT de la Tokyo

Absenţe uriaşe la Jocurile Olimpice 2020!

Profimediaimages

Berrettini, 25 de ani, primul italian care a ajuns în finală la Wimbledon, a suferit o leziune musculară la piciorul stâng după ce a căzut pe teren în semifinalele de la All England Club. Potrivit Gazzetta dello Sport, el va trebui să se odihnească două săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Absenţe uriaşe la Jocurile Olimpice 2020!! Cori Gauff şi Matteo Berrettini, OUT de la JO

Cori Gauff, locul 25 WTA, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi nu va evolua nici ea la turneul olimpic.

„Sunt atât de dezamăgită să împărtăşesc vestea că am fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi că nu voi putea evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Întotdeauna a fost un vis al meu să reprezint SUA la olimpiadă şi sper să fie mult mai multe şanse pentru mine să realizez acest lucru în viitor.

Vreau să-i urez mult noroc Echipei SUA şi jocuri sigure pentru fiecare sportiv olimpic şi pentru întreaga familie olimpică”, a scris jucătoarea de 17 ani pe Twitter.

Cele două absenţe se alătură altor jucători şi jucătoare care au declarat forfait pentru competiţia olimpică, printre care Roger Federer, Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Serena Williams şi Simona Halep.

Reclamă

Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Anunţul a fost făcut de Mihai Covaliu. Marea noastră campioană nu s-a refăcut după accidentarea de la Roma, din cauza căreia s-a retras de la Roland Garros şi Wimbledon. Halep trebuia să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice.

„Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a declarat Mihai Covaliu, la TVR.

Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice 2020

Mihaela Buzărnescu a declarat că participarea la Jocurile Olimpice este un vis pe care l-a avut din copilărie. Jucătoarea în vârstă de 33 de ani a primit astăzi acceptul Federaţiei Internaţionale de Tenis pentru a juca la Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt extrem de fericită pentru această şansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate şi o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Mă bucur extrem de mult, le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiţie. Ţin să mulţumesc Federaţiei de Tenis, Comitetului Olimpic, ministerului Tineretului şi Sportului şi celor din echipa mea, celor apropiaţi mie, care au fost alături de mine şi au crezut în mine. Abia aştept să merg acolo şi să dau tot ce am mai bun pentru un rezultat cât mai bun”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru AntenaSport.

Recomandări
  • Cori Gauff a fost testată pozitiv cu Covid-19
  • Matteo Berrettini a suferit o accidentare

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și