Închide meniul

Cum i-a apărat Gică Hagi pe tricolori după ruşinea de la Jocurile Olimpice. „Acel moment a făcut diferenţa!” Ce a spus despre meciul lui Ianis cu Real Madrid

Reclamă

Publicat: 25 iulie 2021, 21:24

Cum i-a apărat Gică Hagi pe tricolori după ruşinea de la Jocurile Olimpice. „Acel moment a făcut diferenţa! Ce a spus despre meciul lui Ianis cu Real Madrid

Gică Hagi a anunţat că Farul va juca un amical cu Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi a ratat meciul dintre Rangers şi Real Madrid, pentru că Farul a înfruntat-o pe Gaz Metan în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, despre Ianis Hagi: „A progresat, arată bine”

„Regele” a câştigat cu 2-0, iar la final şi-a lăudat fiul. „O să văd mai târziu meciul. Am vobit cu el. E doar un amical. A progresat, arată bine. Şi ieri a jucat ‘optar’, cred că şi azi joacă tot la mijloc. Doamne ajută, să fie puternic”, a spus Gică Hagi despre fiul său, la Digi Sport.

Gică Hagi este mândru şi de cei cinci jucători pe care Farul i-a trimis la Jocurile Olimpice. El a încercat să le ia apărarea tricolorilor lui Rădoi, care au fost învinşi astăzi cu 4-0 de Coreea de Sud.

Hagi spune că momentul decisiv a avut loc în minutul 45, când Ion Gheorghe, mijlocaşul de 21 de ani de la Voluntari, a fost eliminat. Scorul era 1-0.

„Eu zic că eliminarea… Îmi pare rău pentru el, e un jucător bun. S-a întâmplat, aşa e la nivelul ăsta, capătă şi el experienţă, din păcate a făcut o greşeală şi a lăsat echipa în inferioritate numerică din acel minut. S-a văzut superioritatea numerică şi e greu să putem să vorbim dacă e bine sau nu e bine, ce puteam să facem, pentru că s-a văzut că au fost mult mai puternici cu un om în plus. Din cauza anumitor circumstanţe s-a întâmplat acest lucru, se poate întâmpla, când pierzi 1-0 sau cu nu ştiu cât e tot o înfrângere pentru mine. E important că băieţii au luptat, au încercat să facă cât au putut, vă daţi seama la ce temperaturi joacă, umiditatea. Ei sunt acolo, erau adaptaţi mult mai bine ca noi, mai este un meci, au o şansă şi să uite acest meci şi să gândească la celălalt”, a mai spus Hagi.

Reclamă

Cornel Dinu i-a făcut praf pe tricolorii lui Mirel Rădoi

În schimb, Cornel Dinu i-a criticat dur pe jucătorii României. „Mi-a fost frică, am crezut că se termină 10-0. De mult n-am mai văzut o diferenţă atât de mare între două echipe. O diferenţă imensă de instruire, de dinamică, de concepţie de joc. Mie mi-a fost ruşine că am jucat în echipa naţională şi după mine vin asemenea jucători. Nu e vina lor. E vina formelor de instruire care sunt în România. În ultimii 6 ani nu s-a făcut absolut nimic”, a spus Cornel Dinu la TVR.

România a învins Honduras cu 1-0, cu ajutorul unui autogol, şi a cedat cu 4-0 în faţa Coreei de Sud. Tricolorii sunt pe ultimul loc în grupă, spre dezamăgirea lui Rădoi.

Toate echipele au câte trei puncte, dar România are cel mai slab golaveraj. La Jocurile Olimpice, tocmai golaverajul este primul criteriu de departajare pentru echipele aflate la egalitate de puncte. România are doar opţiunea victoriei, miercuri, de 11.30, în meciul cu Noua Zeelandă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și