Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | A fost cerută în căsătorie de antrenorul ei, în timpul unui interviu. Moment unic la Tokyo

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2021, 15:47

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | A fost cerută în căsătorie de antrenorul ei, în timpul unui interviu. Moment unic la Tokyo

Jocurile Olimpice 2020 | A fost cerută în căsătorie de antrenorul ei

NBC New York

După ce a pierdut meciul cu unguroaica Anna Marton, din concursul de sabie, sportiva din Argentina a acordat interviuri pentru televizinile din ţara sa. În acel moment, în spatele ei a apărut antrenorul ei, care avea o foaie pe care scria: „Vrei să te măriţi cu mine?”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Scrimera Maria Belen Perez Maurice, cerută în căsătorie, în direct

Sportiva de 36 de ani a sărit în braţele iubitului ei, care, aşa cum este obiceiul, a îngenuncheat pentru a formula cererea. „Am spus da, evident”, a afirmat sportiva.

Lucas Guillermo Saucedo, antrenorul şi iubitul ei de 17 ani, a mai cerut-o pe Anna în căsătorie şi în 2010, însă atunci a fost refuzat. Luni, el a improvizat total şi i-a cerut unui voluntar o foaie şi un pix pentru a-şi cere iubita din nou.

Ana Maria Popescu, argint la Jocurile Olimpice 2020

Ana Maria Popescu a câştigat prima medalie a României la Jocurile Olimpice 2020. „A fost cea mai muncită şi mai chinuită medalie a mea”, a spus sportiva în vârstă de 36 de ani, care a cucerit argintul în proba de spadă. Ea a cucerit argintul la individual şi în urmă cu 13 ani, la Beijing.

Reclamă

„Salutare oameni buni, e trecut de miezul nopţii, aici, la Tokyo, dar a fost o zi productivă pentru mine şi pentru Team România. Nu pot să pun încă în cuvinte ce s-a întâmplat astăzi. Am avut o zi perfectă până în finală. Acolo, am făcut o singură greşeală, pe care nu o regret.

Am muncit atât amar de vreme! E cea mai muncită şi mai chinuită medalie a mea. Am îndurat foarte mult ca să ajung aici. Am demonstrat că orice vis poate deveni realitate, dacă crezi suficient de mult în el. Vouă, celor de acasă, vă mulţumesc pentru gândurile bune şi pentru toate urările.

Şi nu uitaţi: sportivii români încă sunt în cursa pentru medalii. Eu mi-am terminat treaba aici. Mă întorc acasă bucuroasă şi fericită cu această bucăţică de metal. Vă rog să le ţineţi în continuare pumnii colegilor noştri din Team România. Vă pup pe toţi!”, a fost mesajul transmis de Ana Maria Popescu, cu medalia la gât.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și