Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Ana Maria Popescu, mesaj emoţionant de la Cristina Neagu. „Eşti campioana noastră!” Cum a urmărit lotul de canotaj finala Anei

Reclamă

Publicat: 24 iulie 2021, 16:36

Jocurile Olimpice 2020 | Ana Maria Popescu, mesaj emoţionant de la Cristina Neagu. „Eşti campioana noastră! Cum a urmărit lotul de canotaj finala Anei

Ana Maria Popescu, medalie de argint la Jocurile Olimpice 2020

Profimedia

Ana Maria Popescu a luptat sâmbătă în finala de la spadă, unde a cedat dramatic. Meciul a fost urmărit de tot lotul de canotaj, care s-a adunat în faţa unui televizor în Satul Olimpic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a urmărit lotul de canotaj finala Anei Maria Popescu

Sportivii şi oficialii au aplaudat şi au strigat, ca nişte adevăraţi suporteri, pentru Ana Maria Popescu. Imaginile inedite au fost publicate de Gianina Beleagă pe contul de Instagram. „Bravo, fată”, a fost mesajul trecut pe postare.

Instagram Gianina Beleagă
Instagram Gianina Beleagă

Ana Maria Popescu, mesaj emoţionant de la Cristina Neagu

Şi Cristina Neagu a fost alături de Ana Maria Popescu. „Felicitări, Ana. Eşti campioana noastră”, a scris handbalista pe contul de Instagram.

Ana Maria Popescu, medalie de argint la Jocurile Olimpice 2020
Instagram Cristina Neagu

Ana Maria Popescu a reuşit un turneu formidabil la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Marea noastră campioană a obţinut medalia de argint, după o finală în care a luptat admirabil.

Ana Maria Popescu, medalie de argint la Jocurile Olimpice 2020

Ana Maria Popescu a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur.

Reclamă

„Sper ca de data asta să fie suficient şi să nu se mai spună Brânză a pierdut aurul. Sper ca medalia asta să cântărească suficient, cât să asigure un buget de bun simţ pentru scrima românească„, a fost prima reacţie a Ana Mariei Popescu la TVR.

Ana Maria Popescu, palmares impresionant
Sportiva de 36 de ani a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume, în 2008, 2009 şi 2013. A câştigat 20 de medalii la campionatele europene şi mondiale, dar şi medalia de aur cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și