Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Ana Maria Popescu, veste extraordinară în miez de noapte. Decizia luată după ce a cucerit medalia de argint la Tokyo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2021, 9:40

Jocurile Olimpice 2020 | Ana Maria Popescu, veste extraordinară în miez de noapte. Decizia luată după ce a cucerit medalia de argint la Tokyo

Ana Maria Popescu discurs în vestiarul lui CSA Steaua

Profimediaimages

Ana Maria şi-a anunţat fanii că va participa la Campionatele Europene. Mesajul transmis pe contul ei de Facebook a devenit imediat viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Popescu, veste extraordinară în miez de noapte

Povestea zilei de poveste de mâine… acum la somn cu mine. Nu de alta, dar avem (să sperăm măcar) Europene în toamnă. Sau credeați că scapați de mine?!”, a fost postarea care a adunat peste 7.000 de aprecieri în mai puţin de 12 ore.

Sportiva de 36 de ani a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume, în 2008, 2009 şi 2013. A câştigat 20 de medalii la campionatele europene şi mondiale, dar şi medalia de aur cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

În 2020, Ana Maria Brânză a câştigat pentru a patra oară în carieră Cupa Mondială de spadă, performanţă ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv.

Reclamă

Ana Maria Popescu a câştigat medalia de argint la Tokyo

Popescu a fost învinsă în finală de sportiva chineză Yiwen Sun, scor 11-10, cu tuşa de aur. La Tokyo, Ana a trecut de Tikanah Abdul Rahman, din Singapore, scor 15-10, apoi de sportiva coreeană Sera Song, scor 15-6, în sferturi de Julia Beljajeva, din Estonia, scor 15-8, iar în semifinale de o altă estonă, Katrina Lehis, scor 15-11.

Sper ca de data asta să fie suficient şi să nu se mai spună Brânză a pierdut aurul. Sper ca medalia asta să cântărească suficient, cât să asigure un buget de bun simţ pentru scrima românească„, a fost prima reacţie a Ana Mariei Popescu la TVR.

Pavel Popescu, mesaj emoţionant pentru Ana Maria Popescu

La scurt timp după ce Ana Maria a obţinut marea performanţă, Pavel Popescu, soţul sportivei, a transmis un mesaj emoţionant.

Reclamă 4 / 0/3

A fost mult mai ok decât alte finale, comparativ cu cea de la Rio, pentru că am văzut-o după primele asalturi că este foarte motivată și concentrată. Astăzi chiar am fost relaxat, eram sigur pe ea.

(n.r. Valorează argintul asta cât un aur?) Cu siguranță. Când câștigi medalia de argint, pierzi aurul. Întotdeauna am fost mândru de ea și pentru mine nu a contat niciodată medalia, ci să fie ea mulțumită după ce s-a terminat concursul.

Dacă ea vrea să concureze și la Paris, eu nu pot să nu fiu de acord”, a declarat Pavel Popescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și