Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Fetele de aur, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, asaltate cu mesaje! „Telefoanele noastre bubuie! Încă nu realizez ce s-a întâmplat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 8:33

Jocurile Olimpice 2020 | Fetele de aur, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, asaltate cu mesaje! „Telefoanele noastre bubuie! Încă nu realizez ce s-a întâmplat

Jocurile Olimpice 2020 | Fetele de aur, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, asaltate cu mesaje

Profimediaimages

„Simt fericire şi eliberare, pentru că au fost doi ani în care am muncit enorm de mult şi am reuşit să aducem acest rezultat mult dorit de noi şi de toată lumea. Cred că mulţi români s-au trezit de dimineaţă, pentru că am primit o grămadă de mesaje şi chiar şi acum telefonul meu şi al Ancuţei bubuie de mesaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Simona Radiş: „Această medalie este minunată, încă nu realizez ce s-a întâmplat”

Această medalie este minunată, încă nu realizez ce s-a întâmplat, cred că mai am nevoie de câteva ore ca să îmi dau seama că da, noi am luat medalia de aur şi mergem acasă cu ea. Suntem fericite.

A fost o cursă foarte grea, condiţiile au fost destul de dificile, dar am reuşit să gestionăm bine toată situaţia. Pe lângă faptul că am luat medalia de aur, am reuşit să batem şi recordul olimpic, care este încă un motiv de bucurie pentru noi. Pornim cu încredere de acum încolo, pentru că drumul nostru este abia la început.

Vom creşte mai frumos decât am făcut-o până acum. Suntem puternice, dar vom deveni şi mai puternice. Nu putem să spunem decât că avem încredere, că lucrurile vor decurge mult mai bine şi acum mergem să-i încurajăm pe colegii noştri, pentru că avem încredere în ei că vor aduce rezultate frumoase”, a spus Radiş, după festivitatea de premiere.

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, prima medalie de aur pentru România

Româncele au făcut o cursă fenomenală şi au terminat cu timpul de 6:41.03, nou record olimpic. Locul doi a revenit Noii Zeelande (6:44.82), iar pe trei s-a clasat Olanda (6:45.73). Festivitatea de premiere a fost oficiată de Octavian Morariu, fost preşedinte al COSR, actual membru CIO pentru România.

Reclamă

„Pe podium am simţit fericire, mândrie, bucurie, recunoştinţă, mulţumire. I-am făcut mândri pe toţi. Eram atât de fericită, parcă nu îmi venea să cred că am medalia, dar a meritat totul”, a spus Bodnar.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și