Jocurile Olimpice 2020 | INCREDIBIL! Bianca Ghelber n-a avut antrenor la Tokyo! A ”consiliat-o” kinetoterapeutul!!!!!!

De Cătălin Oprișan
Publicat: 3.08.2021, 19:35

Bianca Ghelber, ocupanta locului 6 la aruncarea ciocanului, nu a fost ajutată, la Tokyo, de antrenoarea Mihaela Melinte, rămasă în țară. Ea a cerut sfaturi în marea finală de la kinetoterapeut și de la colegul Alex Novac, aruncător de suliță!!!

În lipsa antrenoarei Mihaela Melinte, Bianca cere sfaturi de la Alex Novac, colegul de la aruncarea suliței

Foto: Dorin Chioțea (TVR) / Tokyo

Ocupanta locului 6 în proba de aruncarea ciocanului din finala de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, românca Bianca Florentina Ghelber, a reușit această performanță fără a fi ajutată de antrenoarea Mihaela Melinte, lăsată la București de către Federația Română de Atletism. Deși pare greu de crezut, sportiva de 31 de ani a fost ”consiliată”, în marea finală, de către Alex Novac, colegul de la aruncarea suliței, dar și de către kinoterapeut!!!

Forul de specialitate a pus pe listă, pentru deplasarea în Japonia, un singur antrenor, numai că Bianca Ghelber este pregătită de Mihaela Melinte, fostă campioană mondială și europeană, care nu a ajuns acolo. Deoarece numărul tehnicienilor care pot însoți sportivii este limitat, Melinte a fost sărită din schemă. Conform regulamentelor, există posibilitatea ca antrenorii să vină pe cheltuiala lor la Jocurile Olimpice, dar dată fiind pandemia, s-a considerat că va fi foarte grea o coordonare din afara Satului Olimpic. De asemenea, trebuie ținut cont și faptul că stabilirea loturilor olimpice și componența delegației este atributul exclusiv al COSR, care ar fi putut interveni. Această situație s-a petrecut și la JO 2012, Londra, dar atunci Federația Românâ de Atletism s-a scuzat că nu i-a putut aduce acolo și pe ceilalți tehnicieni.

În imaginile suprinse de unul dintre trimișii TVR la Tokyo, Dorin Chioțea, se poate vedea cum, în timpul finalei, Bianca Florentina Ghelber cere sfaturi de la colegul Alex Novac, aruncător de suliță, dar și de la kinetoterapeutul lotului de atletism!!!

AS. RO LIVE

Răzvan Stanca, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Atletism • 16 sept., 14:21
A murit ”Maiorul”! Iuri Sedih a aruncat ciocanul pe Lună și acolo a rămas din 1986!
Kristina Timanovskaya a ajuns în Varşovia
JO 2020 • 5 aug., 20:25
Ameninţată cu repatrierea, Kristina Timanovskaya răsuflă uşurată după ce a ajuns în Polonia. Şi soţul ei a primit o viză umanitară
Jocurile Olimpice 2020 | Miracol la Tokyo
JO 2020 • 2 aug., 14:26
Jocurile Olimpice 2020 | Miracol la Tokyo! Sportiva a căzut când mai erau 380 de metri din cursă, dar şi-a depăşit toate adversarele până la final. Claudia Bobocea, printre „victime”
Antena 1
Un bărbat a prins un aligator imens, dar ceea ce a găsit în stomac l-a lăsat fără cuvinte: „Are în jur de 5.000 de ani”
Top citite
Florin Tănase „a semnat” cel mai tare contract al vieții! Florinel Coman, apariție care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase. Cum s-au afișat „perlele” lui Gigi Becali la cununia civilă
1
Foto Florin Tănase „a semnat” cel mai tare contract al vieții! Florinel Coman, apariție care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase. Cum s-au afișat „perlele” lui Gigi Becali la cununia civilă
Ultimele știri
16:41 Întrebarea care l-a scos din minți pe Laurențiu Reghecampf! Antrenorul Universității Craiova a răbufnit. „Asta e ideea ta, nu?” 16:23 Ronald Koeman, gest șocant la conferința de presă! Ce a putut să facă antrenorul Barcelonei 16:04 EXCLUSIV AS.ro LIVECântăreț de succes în România, a antrenat o echipă de juniori în Canada, dar a ales să revină în țară: ”Îmi băteau părinții la ușă: Copilul meu de ce nu joacă?” 15:31 Laurenţiu Reghecampf le-a declarat război lui Edi Iordănescu şi Dan Petrescu: „Principalul obiectiv e ăsta!” Ce a spus de revanşa din Cupa României cu CFR Cluj şi de excluderile lui Mateiu şi Bălaşa 14:55 NEWS ALERTReacţia lui Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a anunţat despărţirea şoc de Darren Cahill: „Nu se mai putea continua în felul acesta!” 14:39 Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit pentru a doua oară. Antrenorul australian a ajutat-o pe „Simo” să scrie istorie! 14:02 BREAKING NEWSCUTREMUR! Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său. Mesajul transmis de campioana noastră: „Este timpul să punem capăt colaborării noastre!” 13:59 Moment fabulos la „Asia Express”! Turcii l-au implorat pe Gică Hagi să îl trimită pe Ianis la Galatasaray: „Te rugăm, trimite-ţi fiul aici! Vrem un nou erou să aibă numele Hagi” 12:56 Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Pe ce loc se află Lionel Messi şi cum arată TOP 10 12:27 Cristiano Ronaldo a prins 32,51 km/h. Iute ca vântul și ca gândul!
Close