Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă, pe locul 6 în finala de dublu vâsle feminin

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2021, 4:19

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă, pe locul 6 în finala de dublu vâsle feminin

Gianina Beleagă

Profimediaimages

Aflate pe culoarul 6, canotoarele din România nu au putut să se ridice la nivelul așteptat în finală și au încheiat pe ultimul loc. Au încheiat cu timpul de 6:49.40. Campioane olimpice au devenit Valentina Rodini și Federica Cesarini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nevoie de foto finish. Italiencele au trecut linia de sosire după 6:47.54. Au fost urmate de reprezentantele Franței (6:47.68) și Olandei (6:48.03). Britanicele Emily Craig și Imogen Grant au ratat incredibil podiumul (6:48.04).

Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă au ratat medaliile

În semifinale, Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă au terminat cu al treilea timp. Au încheiat cursa după 6:42.08, fiind depășite numai de reprezentantele Italiei, respectiv Statelor Unite ale Americii. De altfel, italiencele Valentina Rodini și Federica Cesarini au stabilit un nou record mondial (6:41.36).

Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioane olimpice la dublu vâsle

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au devenit campioane olimpice la dublu vâsle după o cursă fabuloasă. Au obținut prima medalie de aur câștigată de România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și nu le-au dat nicio șansă rivalelor sale. Au câștigat a doua medalie pentru delegaţia României, după argintul obţinut de Ana Maria Popescu la spadă.

Reclamă
Reclamă 4

Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și au stabilit un nou record olimpic: 6.41,03. Noua Zeelandă a terminat pe locul al doilea, la peste 3 secunde distanță, în timp ce Olanda a câștigat medalia de bronz. Româncele au început fabulos cursa de 2.000 de metri și au condus cursa încă de la început.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care erau considerate mari favorite la aurul olimpic, s-au distanțat constant de adversare. Acesta este primul titlul olimpic obținut de România la canotaj, după o pauză de 13 ani.

Reclamă
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

11:24

„A mizat pe rugăciunea mea!” Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordănescu după calificarea României. Anunț despre Florinel Coman

11:09

Gigi Becali primește o sumă uriașă după calificarea României în optimi la EURO 2024! Câți bani încasează echipele din Liga 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și