Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Marius Marin, prima reacţie după eşecul cu Coreea de Sud: „O seară neagră!” Căpitanul României şi-a îmbărbătat colegii: „Se întâmplă şi la jucători mai mari!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 16:49

Jocurile Olimpice 2020 | Marius Marin, prima reacţie după eşecul cu Coreea de Sud: „O seară neagră! Căpitanul României şi-a îmbărbătat colegii: „Se întâmplă şi la jucători mai mari!

Marius Marin

Profimedia

Marius Marin, prima reacţie după România U23 – Coreea de Sud U23 0-4

Căpitanul României ţine capul sus chiar şi după meciul de coşmar cu Coreea de Sud. Marius Marin îşi pune speranţele în ultimul meci din Grupa B. Tricolorii sunt obligaţi să învingă Noua Zeelandă dacă vor să meargă mai departe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vrut victoria, dar a fost o seară neagră, cel puţin eu. A venit acel roşu, dar sperăm să trecem cât mai repede peste acest meci. Mai avem unul, decisiv, şi de mâine ne vom gândi acolo. Ne dorim mai mult să mergem mai departe. Se întâmplă şi la jucători mai mari. Trebuie să trecem mai departe”, a spus Marius Marin la TVR.

Jocurile Olimpice 2020 | România U23 – Coreea de Sud U23 0-4! Umilinţă pentru tricolori. Sunt pe ultimul loc în grupă

România U23 a fost învinsă la Kashima, cu scorul de 0-4, de Coreea de Sud U23, în etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic. Tricolorii au jucat o repriză în inferioritate numerică, din minutul 44,

În minutul 27, Marius Marin a trimis mingea în propria poartă, la o centrare a adversarilor. Pe finalul primei reprize, Ion Gheorghe a fost eliminat, el primind al doilea cartonaş galben. El îl primise pe primul în minutul 25.

În repriza secundă, Lee Donggyeong a şutat la poartă de la peste 20 de metri, Valentin Gheorghe a plonjat în faţa balonului şi l-a deviat la colţul scurt. Ricardo Grigore l-a faultat pe Seol în careu, iar Lee Kangin a transformat penaltiul dictat de arbitru, în minutul 84. În minutul 90, Lee Kangin a înscris cu un sut de la 15 metri, din poziţie centrală.

Reclamă

Ultima etapă a grupei va avea loc miercuri, după următorul program:

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și