Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Mirel Rădoi, cu capul în pământ după România – Coreea de Sud 0-4: „O umilinţă!” Selecţionerul îşi pune speranţele în ultimul meci: „Va fi o finală”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 16:27 / Actualizat: 25 iulie 2021, 17:34

Jocurile Olimpice 2020 | Mirel Rădoi, cu capul în pământ după România – Coreea de Sud 0-4: „O umilinţă! Selecţionerul îşi pune speranţele în ultimul meci: „Va fi o finală

Mirel Rădoi, lovit de ghinion înainte de Macedonia de Nord - România

Profimediaimages

Mirel Rădoi, prima reacţie după România U23 – Coreea de Sud U23 0-4

România a suferit o adevărată umilinţă cu Coreea de Sud, scor 0-4, iar şansele de calificare depind de ultimul meci, cel cu Noua Zeelandă. Tricolorii sunt pe ultimul loc, iar Mirel Rădoi dă vină pe noroc, despre care spune că „ne-a abandonat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Putem spune că norocul pe care l-am avut ne-a abandonat. Era clar că nu puteam câștiga la nesfârșit din noroc. Meciul s-a rupt la cele două greșeli personale – autogolul și eliminarea. A fost o lecţie de fotbl, lecţie de mentalitate. Trebuie să câştigăm în ultima partidă.

Sunt multe echipe care au câştigat prima partidă din grupe şi nu s-au calificat. Ne vom remonta din punct de vedere fizic. Am trăit o lecţie, o umilinţă. Din punct de vedere psihologic îi vom remonta pe jucători, dar fizic e marea noastră problemă. Trebuie să mergem pozitivi, chiar dacă rezultatul nu ne arată asta. Va trebui să recuperăm jucătorii cât mai repede, cei care vor trebui să joace această finală”, a declarat Mirel Rădoi, la TVR.

Jocurile Olimpice 2020 | România U23 – Coreea de Sud U23 0-4! Umilinţă pentru tricolori. Sunt pe ultimul loc în grupă!

România U23 a fost învinsă la Kashima, cu scorul de 0-4, de Coreea de Sud U23, în etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic. Tricolorii au jucat o repriză în inferioritate numerică, din minutul 44,

În minutul 27, Marius Marin a trimis mingea în propria poartă, la o centrare a adversarilor. Pe finalul primei reprize, Ion Gheorghe a fost eliminat, el primind al doilea cartonaş galben. El îl primise pe primul în minutul 25.

Reclamă

În repriza secundă, Lee Donggyeong a şutat la poartă de la peste 20 de metri, Valentin Gheorghe a plonjat în faţa balonului şi l-a deviat la colţul scurt. Ricardo Grigore l-a faultat pe Seol în careu, iar Lee Kangin a transformat penaltiul dictat de arbitru, în minutul 84. În minutul 90, Lee Kangin a înscris cu un sut de la 15 metri, din poziţie centrală.

Ultima etapă a grupei va avea loc miercuri, după următorul program:

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și