Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au calificat în optimile de finală la dublu! Monica a trecut peste un coşmar ce a durat 5 ani: „Tot timpul mă băteau pe sfârşit”

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 12:13

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au calificat în optimile de finală la dublu! Monica a trecut peste un coşmar ce a durat 5 ani: „Tot timpul mă băteau pe sfârşit

Monica Niculescu, infectată cu COVID-19

Profiemedia

Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au calificat în optimile de finală de la Jocurile Olimpice. Niculescu şi Olaru s-au impus cu scorul de 7-5, 1-6, 10-6 în faţa surorilor Latisha Chan şi Hao-Ching Chan, din Taiwan, cap de serie numărul 5. Meciul a durat o oră şi 58 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Monica Niculescu a dezvăluit că avea o revanşă de luat în faţa surorilor din Taiwan.

Monica Niculescu şi Raluca Olaru s-au calificat în optimile de finală la dublu

Vă spun sincer, am jucat cu ele acum 5 ani în primul tur, eu cu Irina, și am pierdut meciul. Normal că atunci când joc cu surorile Chan îmi doresc tot timpul să câștig, pentru că tot timpul mă băteau așa spre sfârșit și acum am reușit să câștig cu Raluca. M-am simțit bine tot meciul și am comunicat foarte bine. E o super surpriză și mă bucur foarte mult„, a declarat Monica Niculescu la finalul partidei.

În optimile de finală, Monica Niculescu şi Raluca Olaru vor juca cu învingătoarele partidei dintre australiencele Perez/ Stosur și letonele Ostapenko/ Sevastova.

Mihaela Buzărnescu, singura jucătoare din România pe tabloul de simplu

Turneul de tenis va începe sâmbătă, a doua zi după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Mihaela Buzărnescu este speranţa noastră la o medalie. Mihaela Buzărnescu, locul 168 WTA, singura jucătoare română de pe tabloul principal de simplu al turneului olimpic de tenis, va evolua cu americanca Alison Riske, locul 36 WTA.

Reclamă

„La Olimpiadă mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea! Voi reprezenta țara cu onoare și mândrie”, a spus Buzărnescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și