Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Poza care a devenit virală cu unul dintre vicecampionii României de la Tokyo. „Aşa arată palmele după 24 de kilometri de vâslit!”

Publicat: 29 iulie 2021, 12:28

Jocurile Olimpice 2020 | Poza care a devenit virală cu unul dintre vicecampionii României de la Tokyo. „Aşa arată palmele după 24 de kilometri de vâslit!

Ciprian Tudosă şi mâinile sale pline de bătături

Colaj Profimedia şi Facebook CSA Steaua

  • Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc, argint la JO 2020
  • Imaginea care demonstează sacrificiul sportivilor români

Ciprian Tudosă şi Marius Cozmiuc au stat 11 luni pe an în cantonament, la fel ca restul canotorilor prezenţi la Tokyo. Munca lor a dat roade, în ciuda sacrificiilor greu de imaginat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit! ???? Ale cui sunt ele?! Ați ghicit… sunt ale lui Ciprian Tudosă! Suntem mândri de tine, Ciprian! Mulțumim pentru tot ceea ce faci și pentru că ne umpli sufletul de bucurie, de fiecare dată când urci pe podiumurile internaționale!”, a fost postarea de la finalul anului trecut, pe pagina de Facebook a lui CSA Steaua.

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, argint la Jocurile Olimpice 2020: „Am simţit că e ziua noastră!”

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au adus României medaliile de argint în proba de dublu rame masculin.

Reclamă

„Emoţii mai mari ca la alte curse. Eu unul am avut de la început, dar am încercat să mi le controlez cât mai mult, să le folosesc în cursă, pentru că îţi dă un plus de energie. Şi a meritat, pentru că fiecare cursă am făcut-o aşa cum trebuie”, a declarat Ciprian Tudosă.

„Am simţit că e ziua noastră. Am simţit de la primele lovituri, când am împins barca de la ponton, că este ce trebuie. Simţeam că o să fie bine. Eram foarte încrezător”, a spus şi Marius Cozmiuc într-un interviu video pentru AntenaSport.

Reclamă

Marius Cozmiuc, trist pentru soţia sa: „Era un vis să fim amândoi pe podium la Jocurile Olimpice”

Marius regretă că soţia sa, Ionela Cozmiuc, a ratat podiumul la scurt timp după cursa sa.

„Era un vis să fim amândoi pe podium la Jocurile Olimpice. Nu s-a putut îndeplini pentru dânsa, dar mă bucur că am adus o medalie în familie. Fetele au dat tot ce au putut, dar la ele e foarte mare bătălia. De la primul la ultimul loc a fost diferenţă de doar două secunde, foarte puţin. (…) La mine este a treia Olimpiadă şi nu am cedat după primele două, la care m-am clasat pe ultimele poziţii”, a mai spus Marius Cozmiuc.

Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă, a patra medalie a României la Tokyo 2020

Aflați pe al patrulea culoar în finala A, românii au încheiat cursa în 6:16.58. Au fost depășiți numai de croații Martin Sinkovic și Valent Sinkovic, care au obținut „aurul” (6:15.29). Pe podium au mai urcat reprezentanții Danemarcei, Frederic Vystavel și Joachim Sutton (6:19.88).

Reclamă 4 / 0/3

Este a patra medalie a României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle, Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, iar echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, a obţinut argintul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simone Biles, desemnată atleta anului 2021
Gimnastică • 9 dec., 19:05
Simone Biles, desemnată „atleta anului 2021”. Decizie controversată, după evenimentele de la Jocurile Olimpice 2020
Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, decoraţi de Klaus Iohannis
JO 2020 • 18 aug., 21:13
Sportivii medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, decoraţi de Klaus Iohannis. „Sunteţi modele pentru campionii de mâine!”
Flacăra olimpică a fost stinsă la Tokyo
JO 2020 • 8 aug., 16:33
FOTO
S-au încheiat Jocurile Olimpice 2020! Imagini spectaculoase de la ceremonie. Câte medalii a obţinut România la Tokyo şi pe ce loc a încheiat competiţia
Brazilia, campioană olimpică
JO 2020 • 7 aug., 17:12
Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia, campioana olimpică! Naţionala „Selecao” e din nou de aur. Dani Alves, record incredibil: i-a depăşit pe Messi şi Iniesta!
Larisa Iordache, JO 2020
JO 2020 • 5 aug., 13:53
Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne!” + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!”